νεα κρητη totalfitness news

Απάντηση Δήμου Τήνο στην από 17.3.2016 επιστολή του Σωματείου "Έχουμε Δικαίωμα" σχετικά με το περίπτερο της Λ. Μεγαλόχαρης.

ΠΡΟΣ  Σωματείο Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες «Έχουμε Δικαίωμα»

Θέμα:  “Απομάκρυνση περιπτέρου”


           
            Με έκπληξη λάβαμε την από 17/3/2016 επιστολή σας και αυτό γιατί θα ήταν ιδιαίτερα εύκολο, αντί της ανταλλαγής επιστολών, μέσα στα τόσα άλλα θέματα που συζητάμε, μιας και πιστεύω ότι έχετε καταλάβει ότι οι πόρτες μας, οι καρδιές μας και τα  αυτιά μας είναι πάντα ανοικτά, θα μπορούσαμε να είχαμε συζητήσει και αυτό το θέμα και να γίνουν αντιληπτά τα όσα ειπώθηκαν και στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο.

            Κατ’ αρχάς πρέπει να πούμε ότι γνωρίζουμε και τους νόμους και τη διαδικασία και ακριβώς γι αυτό το λόγο προτρέξαμε σε μια (ενδεχομένως και) πρόσκαιρη απομάκρυνση  του περιπτέρου μιας και είναι τόσο χρονοβόρα η διαδικασία με τόσες εγκρίσεις και μελέτες που έχουν να κάνουν, όχι μόνο με το περίπτερο αλλά και τον περιβάλλοντα χώρο αυτού, που σίγουρα δεν θα είχαν ολοκληρωθεί πριν ή και κατά τη διάρκεια της καινούργιας τουριστικής περιόδου που ξεκινά από τις 25/3. Τη διαδικασία αυτή πάντως την έχουμε ξεκινήσει και δεν υπάρχει λόγος αμφισβήτησης αυτού από πλευράς σας.

            Η έκπληξή μας
έγκειται και στο ότι στο έγγραφό σας χρησιμοποιούνται εκφράσεις για προφάσεις και προσχηματικούς λόγους που ουσιαστικά δείχνουν μια δυσπιστία  ή και μια προκατάληψη, δημιουργούνται δε εντυπώσεις ότι είναι κάτι έτοιμο που το απεμπολήσαμε και ένα σίγουρο έσοδο το οποίο αποτρέψαμε.

            Η αλήθεια είναι ότι το συγκεκριμένο περίπτερο στην κατάσταση που είναι και άμεσα δεν μπορεί να δημοπρατηθεί πρώτον γιατί θα έπρεπε να γίνει η κανονιστική των περιπτέρων και δεύτερον γιατί θα έπρεπε να γίνει μελέτη για τη μορφή του περιπτέρου. Σε καμιά περίπτωση δεν καταργείται το περίπτερο και η απομάκρυνσή του δεν έχει να κάνει ούτε με αποστέρηση δικαιωμάτων μελών σας αλλά ούτε και εσόδων του Δήμου.

            Αναγνωρίζουμε το άγχος και την προσπάθεια  σας να μην χαθεί έστω και μια δυνατότητα από τα μέλη σας, σε αυτή την προσπάθεια θα μας βρείτε αρωγούς και συνοδοιπόρους, αναγνωρίστε όμως και σε μας το δικαίωμα διοίκησης. Σε καμιά περίπτωση το ένα δεν αναιρεί το άλλο αλλά λειτουργούν παράλληλα και συγκλίνουν στο κοινό καλό.

            Την επιστολή σας θα τη λάβουμε σοβαρά υπόψη μας και σύντομα θα έχετε πληροφόρηση για την πορεία των ενεργειών μας.

Ο Δήμαρχος  Τήνου

Σίμος Ορφανός

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top