νεα κρητη totalfitness news

Το που διαβάζετε αυτές τις γραμμές σημαίνει ήδη πως ψάχνετε κάτι το ξεχωριστό, πως «ψάχνετε» την Τήνο όχι απλά σαν τόπο προσκυνήματος, αλλά σαν
τόπο για ξεχωριστές διακοπές, κοντά στην φυσική ομορφιά και το πολιτιστικό παρελθόν, παρόν και, ελπίζουμε, και μέλλον της πατρίδας μας. 

Η Τήνος είναι τόπος ξεχωριστός για ξεχωριστούς ανθρώπους. 

Είναι γι’ αυτούς που εκτιμούν τους νησιώτες, που αναγνωρίζουν πως οι πολιτισμικές ρίζες του ελληνισμού φύτρωσαν, μεγάλωσαν και θέριεψαν ακριβώς στο Αιγαίο και τα παράλιά του, χιλιετίες πολλές πριν, είναι γι’ αυτούς που συγκινούνται από την ομορφιά των δεκάδων γραφικών χωριών του νησιού μας, από τη γνησιότητα του τραχιού ασβεστωμένου τοίχου, που επιμένουν να αφήνουν τις πισίνες να κατακλύζονται από άλλους ενώ οι ίδιοι ανανεώνουν την ταυτότητά τους με ένα μακροβούτι σε μια θάλασσα που ξέρουν πως κρύβει πολλά αρχαία ναυάγια, αυτούς που ακόμα εκτιμούν την ελληνική μας κουζίνα, αυτήν που, τελευταία, άλλες πατρίδες άρχισαν να προσπαθούν να αντιγράψουν!Εδώ στην Τήνο αρκούμαστε στα βασικά. Όχι πως δεν κοιτάμε κατάματα το μέλλον, μόνο που πιστεύουμε πως μπορούμε να το κάνουμε ακριβώς γιατί δεν περιφρονούμε το παρελθόν μας.

Φθάνοντας στο λιμάνι της Τήνου νομίζει κανείς πως βρίσκεται σε διαφορετικό νησί από αυτό που περιγράφουμε πιο πάνω. Σας βεβαιώνουμε πως όλη η κίνηση οφείλεται στους προσκυνητές της Παναγίας, που, οι περισσότεροί τους, μπορεί να έχουν έλθει πολλές φορές για να προσκυνήσουν, αλλά δεν βγήκαν ποτέ πιο έξω από τη Χώρα, σε τρόπο που το υπόλοιπο νησί να παραμένει κυριολεκτικά άγνωστο και στους ξένους, και στους Έλληνες.
Προσφέρουμε μεγάλη ποικιλία καταλυμάτων, όλα καθαρά και άνετα, αλλά η προτεραιότητα εδώ δίνεται στην φιλοξενία και στα τοπία της Τήνου και του Αιγαίου. Σας περιμένουμε στο λιμάνι για να σας μεταφέρουμε στον προορισμό σας. Η Τήνος είναι νησί σχετικά μεγάλο, έχει τρία λιμάνια, και δεν θα θέλατε οι διακοπές σας να ξεκινήσουν με πολύωρη αναμονή στο λάθος λιμάνι, ούτε το άθλημα του κουβαλήματος της ασήκωτης βαλίτσας βελτιώνει την φυσική κατάσταση κανενός! Ακόμα κι αν έχετε νοικιάσει αυτοκίνητο που σας περιμένει στο λιμάνι, εκεί θα είμαστε και εμείς για να σας καθοδηγήσουμε μέχρι να φτάσετε στο κατάλυμα που κλείσατε, δεν θα σας ευχηθούμε καλή τύχη στο να το βρείτε μόνοι σας! 

Πριν σας αφήσουμε να τακτοποιηθείτε εκεί, θα σας δώσουμε ό,τι πληροφορίες ζητήσετε για το νησί και θα είμαστε στη διάθεσή σας σχεδόν 24 ώρες το 24ωρο όσο μείνετε στο νησί. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να κλείσετε εκδρομές μας, να επιβεβαιώσετε τα εισιτήρια της επιστροφής σας, να ενοικιάσετε αυτοκίνητο ή μηχανάκι, να κλείσετε καταλύματα σε άλλα νησιά ή στην κυρίως Ελλάδα...

Το πεπειραμένο μας προσωπικό κατοικεί μόνιμα στην Τήνο και λαχταρά να μοιραστεί μαζί σας όλη την αγάπη του και τις γνώσεις του για το νησί. Κλείνοντας τις διακοπές σας με τους σπεσιαλίστες των Κυκλάδων ασχολείστε μόνο με το ευχάριστο μέρος των διακοπών, τη σκοτούρα τους την αφήνετε σε μας. Γιατί ειδικότητά μας είναι να "ταξιδεύουμε τα όνειρά σας"!

www.tinos-tinos.com

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top