νεα κρητη totalfitness news


Αποτέλεσμα εικόνας για Συλλήψεις ημεδαπών και παρατυπων μεταναστών στις ΚυκλάδεςΣυλλήψεις ημεδαπών και παρατυπων μεταναστών στις Κυκλάδες

Σύλληψη ημεδαπού για οικοδομικές εργασίες στη Μύκονο    

Την 19-03-2016 το πρωί συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, 47χρονος ημεδαπός γιατί προέβαινε σε παράνομες οικοδομικές εργασίες σε ξενοδοχειακή επιχείρηση ιδιοκτησίας του.


Σύλληψη (16) παράτυπων μεταναστών στην Άνδρο    

Την 19-03-2016 το πρωί συνελήφθησαν στην Άνδρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Άνδρου  -14- υπήκοοι Σομαλίας (7 άνδρες και 7 γυναίκες που συνόδευαν 11 παιδιά), ένας υπήκοος Ιράκ και υπήκοος Πακιστάν για παράνομη είσοδο στη χώρα, προερχόμενοι από τα έναντι τουρκικά παράλια. Ενεργείται προανάκριση.


Σύλληψη ημεδαπού για οικοδομικές εργασίες στη Θήρα      

Την 19-03-2016 το απόγευμα συνελήφθη στη Θήρα από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, 47χρονος ημεδαπός γιατί εκτελούσε παράνομες οικοδομικές εργασίες σε ακίνητο ιδιοκτησίας του.


Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση σε κατάστημα στη Σύρο     

Την 20-03-2016 το απόγευμα συνελήφθη στη Σύρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ερμούπολης, 46χρονος ημεδαπός γιατί είχε εγκαταστήσει ζωντανή ορχήστρα, χωρίς άδεια της αρμόδια αρχής και αναπαρήγαγα μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top