νεα κρητη totalfitness news

Χορηγός Επικοινωνίας η ΕΡΤ.


Η ΕΡΤ στηρίζει τις σημαντικές εκδηλώσεις που προβάλλουν την Ελλάδα.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι η ΕΡΤ θα είναι χορηγός επικοινωνίας της Έκθεσης «Ελλάδος Γεύση» η οποία πραγματοποιείται από τις 15 έως τις 18 Απριλίου στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου στην Αθήνα.

Γαστρονομία, τουρισμός & πολιτισμός της Ελλάδας είναι τα θέματα που θα προβληθούν στην Έκθεση από Περιφέρειες, Δήμους & Επιχειρήσεις από τις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας.
Στην Έκθεση «Ελλάδος Γεύση» θα βιώσετε την εμπειρία ενός παραδοσιακού χωριού στην Αθήνα!
Γευτείτε παραδοσιακά προϊόνταμαγειρεμένα από τους καλύτερους σεφ σερβιρισμένα στα τραπεζάκια της πλατείας του χωριού, μεταφερθείτε στα ήθη & στα έθιματου χωριού σας, του νησιού σας, του τόπου των διακοπών σας μέσω των πολιτιστικών εκδηλώσεων.

Ελάτε σε επαφή με επιχειρήσεις και φορείς από τον τόπο που σκέφτεστε να  δραστηριοποιηθείτε επαγγελματικά, γνωρίστεεπιτυχημένες επιχειρήσεις και αναπτύξτε τις συνεργασίες σας μεποιοτικά προϊόντα της Ελληνικής περιφέρειας στις B2B συναντήσεις

Ενημερωθείτε για τα τρέχοντα ζητήματα στην Περιφερειακή ανάπτυξη, την επιχειρηματικότητα, την καινοτομία & μηχανική τροφίμων  από success stories, συνέδρια & ημερίδες που θα λάβουν χώρα στηνΈκθεση «Ελλάδος Γεύση».
Διαδραστικότητα, Αλληλεπίδραση, Ψυχαγωγία, Ενημέρωση, Απασχόληση του επισκέπτη, είναι τα χαρακτηριστικά της
Έκθεσης «Ελλάδος Γεύση»


Η Ελλάδα παρέχει τόσες ευκαιρίες…. αρκεί να τις ανακαλύψουμε!
Δείτε το βιβλίο της Έκθεσης "Ελλάδος Γεύση"
Κατεβάστε το Δελτίο Τύπου
Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Website
Website
Email
Email
Instagram
Instagram

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top