νεα κρητη totalfitness news

 

Μια ωραία και ιδιαίτερη διοργάνωση γεννιέται στην Τήνο.

Ένα 7ήμερο πολιτισμικό αθλητικό φεστιβάλ. Ένα φεστιβάλ αναρρίχησης για Έλληνες και ξένους αναρριχητές από όλο τον κόσμο που συνδυάζει διακοπές και διαγωνισμό αναρρίχησης τόσο στο bouldering στο ιδιαίτερο φυσικό περιβάλλον της Βωλάξ και της Κακιάς Σκάλας με τους αμέτρητους γρανιτένιους βράχους, όσο και στο οργανωμένο σπορ πεδίο του Εξωμβούργου. Ένα ολοκληρωμένο πακέτο διακοπών όπου γνωρίζουμε τις όμορφες πτυχές του νησιού, επισκέπτοντας τα δεκάδες γραφικά Χωριά, περπατώντας στο τεράστιο πεζοπορικό δίκτυο της Τήνου, γνωρίζουμε τις παραλίες, γευόμαστε τις ιδιαίτερες νοστιμιές του νησιού και φυσικά διασκεδάζουμε σκαρφαλώνοντας στους γρανιτένιους βράχους.

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Τις δύο πρώτες μέρες ξεκινάμε με γνωριμία των αναρριχητικών πεδίων του bouldering και του γρανιτένιου όγκου του Εξωμβούργου, όπου θα έχουμε ολοήμερη ελεύθερη αναρρίχηση.
Στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί την μία μέρα διαγωνισμός αναρρίχησης στο σπορ πεδίο του Εξωμβούργου και την επόμενη μέρα διαγωνισμός bouldering. Οι νικητές των διαγωνισμών θα ανακοινωθούν στο αποχαιρετιστήριο βραδινό γεύμα που θα πραγματοποιηθεί για όλους σε παραδοσιακό χωριό της Τήνου καθώς θα γίνει και η απονομή αναμνηστικών διπλωμάτων και μεταλλίων.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Αρχικό κόστος συμμετοχής : 499ευρώ/άτομο

Special Offer: 399ευρώ/άτομο (ισχύει για 50άτομα και μέχρι 30/4/2016)

Στην τιμή περιλαμβάνονται τα εξής:
• Ακτοπλοϊκά εισιτήρια από Ραφήνα προς Τήνο και Τήνο προς Ραφήνα
• Διαμονή σε Ξενοδοχείο 3 αστέρων σε 2κλινο ή 3κλινο δωμάτιο
• Πρωινό
• Μεταφορά με πούλμαν από/προς αναρριχητικά πεδία
• Κόστος συμμετοχής στους διαγωνισμούς
• Οργανωτικές υπηρεσίες (συνοδοί συμμετεχόντων-γραμματειακήυποστήριξη αναρριχητικού διαγωνισμού)
• Αποχαιρετιστήριο γεύμα σε παραδοσιακό χωριό όπου θα υπάρχει χορός, τραγούδια (όλα παραδοσιακά και από το διεθνές ρεπερτόριο) καθώς εκεί θα λάβουν χώρα και οι απονομές και ομιλίες
• Αναμνηστικά μπλουζάκια και διπλώματα διαγωνισμού


Δείτε εδώ την συνέχεια...

και εδώ....
Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top