νεα κρητη totalfitness news

Εικόνα για το αποτέλεσμα ειδήσεωνΠερισσότεροι φέτος οι εκδρομείς του τριημέρου που επέλεξαν νησιά

Αύξηση σε σχέση με πέρυσι παρουσιάζει η επιβατική κίνηση από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου, κατά την έξοδο του τριημέρου της Καθαράς Δευτέρας.
Σύμφωνα με στοιχεία του Λιμενικού, την Παρασκευή εκτελέστηκαν 12 δρομολόγια από το λιμάνι του Πειραιά με προορισμούς τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τις Κυκλάδες και την Κρήτη με τα οποία αναχώρησαν 11.361 επιβάτες. Την ίδια ημέρα πέρυσι είχαν γίνει 20 δρομολόγια, με 10.420 επιβάτες.
Σημαντική αύξηση παρουσιάζει η κίνηση για τον Αργοσαρωνικό. Χθες εκτελέστηκαν 31 δρομολόγια και αναχώρησαν για διάφορους προορισμούς 4.476 επιβάτες, έναντι 25 δρομολογίων, με 2.154 επιβάτες πέρυσι την ίδια ημέρα.
Από το λιμάνι της Ραφήνας χθες εκτελέστηκαν επτά δρομολόγια που μετέφεραν 3.252 επιβάτες, ενώ πέρυσι την αντίστοιχη ημέρα είχαν εκτελεστεί επτά δρομολόγια με 2.436 επιβάτες.
Τέλος, από το Λαύριο εκτελέστηκαν πέντε δρομολόγια με 1.016 επιβάτες, έναντι τεσσάρων με 492 επιβάτες πέρυσι.
Το Λιμενικό έχει λάβει έκτακτα μέτρα καθ’ όλη τη διάρκεια του τριημέρου και στα τρία λιμάνια, προκειμένου να διευκολύνει τους εκδρομείς κατά την έξοδο και την επιστροφή τους.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top