νεα κρητη totalfitness news

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ
ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ, ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ, ΕΠΙΜΕΛΗΤΩΝ, ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ΑΥΤΩΝ «΄Εχουμε δικαίωμα»

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η
Καλούνται τα μέλη του Σωματείου μας, τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017 στις 6 το απόγευμα στο καφέ «la strada» παραλία Τήνου,  για την 7η  Γενική Εκλογική Συνέλευση με σκοπό τη διεξαγωγή αρχαιρεσιών για εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής και συζήτηση επί των παρακάτω θεμάτων:
1.      Απολογισμός έτους 2016
2.      Προϋπολογισμός και σχέδιο δράσεων έτους 2017.
           
Τα μέλη που επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα για το Διοικητικό Συμβούλιο και την Ελεγκτική Επιτροπή παρακαλούμε να επικοινωνήσουν με τον Πρόεδρο του Σωματείου κ. Γρηγόρη Κανακάρη τηλ.: 2283023783 ή τη Γραμματέα κ. Τριάδα Ζέρβα-Απέργη τηλ.: 2283023518, το αργότερο έως την Τετάρτη 08-02-2017.
Δικαίωμα υποψηφιότητας για το Διοικητικό Συμβούλιο, σύμφωνα με το άρθρο 12 του καταστατικού, έχουν τα ενήλικα μέλη που έχουν οποιασδήποτε μορφής αναπηρία (βεβαιωμένη από δημόσια αρχή) ποσοστού 40% και άνω, καθώς και οι έχοντες την επιμέλεια, κηδεμονία ή συμπαράσταση αυτών.
Δικαίωμα υποψηφιότητας για την Ελεγκτική Επιτροπή έχουν όλα τα μέλη του Σωματείου.
Μέλος που θέτει υποψηφιότητα για το Διοικητικό Συμβούλιο δεν έχει δικαίωμα υποψηφιότητας για την Ελεγκτική Επιτροπή και αντίστροφα.
Δικαίωμα ψήφου έχουν όλα τα εγγεγραμμένα έως και το έτος 2016 μέλη και έχουν πληρώσει τη συνδρομή τους έως και το έτος 2015.
            Κάθε παριστάμενο ιδρυτικό μέλος μπορεί με έγγραφη εξουσιοδότηση (υπεύθυνη δήλωση), να εκπροσωπήσει μόνο ένα άλλο μέλος και να ψηφίσει και γι’ αυτό (άρθρο 11 του καταστατικού).
*Η διαδικασία των αρχαιρεσιών θα διαρκέσει έως τις 7.30΄ το απόγευμα. Μετά την καθορισμένη ώρα κανένα μέλος δεν θα έχει δικαίωμα ψήφου.*

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
          Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                 Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΑΝΑΚΑΡΗΣ                                                        ΤΡΙΑΔΑ ΖΕΡΒΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top