νεα κρητη totalfitness news

Περιφέρεια Νοτίου ΑιγαίουΠρογραμματική σύμβαση μεταξύ Περιφέρειας και Ιεράς Μητρόπολης Σύρου.

Προγραμματική σύμβαση μεταξύ Περιφέρειας και Ιεράς Μητρόπολης Σύρου

Προγραμματική σύμβαση ανάμεσα στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και την Ιερά Μητρόπολη Σύρου αναμένεται να εγκρίνει το Περιφερειακό Συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου που συνεδριάζει αυτή την ώρα στη Σύρο.
Η σύμβαση αφορά το έργο «Έρευνα για τον Εντοπισμό και τη Συστηματική Καταγραφή των Ιερών Ναών και Μνημείων της Ορθόδοξης Εκκλησίας σε νησιά των Κυκλάδων».
Η χρηματοδοτήση θα πραγματοποιηθεί από ιδίους πόρους της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου (ΠΕ Κυκλάδων), με το ποσό των 25.000,00€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ ) και θα βαρύνει τον ΚΑΕ 071.9479στ12.
Η παρούσα Προγραμματική Σύμβαση αφορά στην χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου της Ιεράς Μητρόπολης Σύρου για τον εντοπισμό και την συστηματική καταγραφή των Ιερών Ναών και Μνημείων της Ορθόδοξης Εκκλησίας σε νησιά των Κυκλάδων.
Η συστηματική καταγραφή των Ιερών Ναών και Μνημείων περιλαμβάνει την καταχώρηση τους σε βάση δεδομένων και κατάρτιση κριτηρίων ώστε να κατηγοριοποιούνται σε ομάδες ανάλογα με την θέση, τον τύπο τους, την χρονολόγηση, την προσβασιμότητα τους, ιδιοκτησιακό καθεστώς κ.λ.π.
Η Ιερά Μητρόπολη Σύρου θα αναλάβει την υλοποίηση, σύμφωνα με όσα ορίζονται στην Προγραμματική Σύμβαση και κάθε σχετική με την εκτέλεση ενέργεια. Η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου θα αναλάβει την χρηματοδότηση.

Πηγή cyclades24.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top