νεα κρητη totalfitness news


Αποτέλεσμα εικόνας για σκυταλη Αγαπητοί μου αναγνώστες και αγαπητές μου αναγνώστριες της Φωνής της Τήνου,

θέλω να σας ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου για το διάστημα που ήσασταν συνοδοιπόροι στα ενημερωτικά ταξίδια που κάναμε μαζί το διάστημα λειτουργίας της Φωνής. 

Θέλω επίσης να σας ευχαριστήσω και για το διάστημα που η Φωνή είχε αφωνία και που με τα καλά σας λόγια, τα μηνύματά σας, αλλά και την συχνή παρουσία σας, δείχνατε μεγάλο ενδιαφέρον για το μέλλον της αλλά και για την προσωπική μου υγεία. 

Σας ευχαριστώ πολύ όλους, τόσο τους αναγνώστες που ήταν η κινητήρια μου δύναμη και το κουράγιο να συνεχίζω το δύσκολο έργο, αλλά και όσους με βοήθησαν να φθάσω την Φωνή εκεί που είχε φθάσει.Ίσως για κάποιους να είναι λίγοι οι 1300 με 1500 επισκέπτες που συνέχιζαν να την επισκέπτονται καθημερινά παρόλο που ήταν ανενεργή εδώ και 1 χρόνο. 
Για μένα ήταν και είναι πάρα πολλοί.... και σας ευχαριστώ από μέσα από την καρδιά μου.

Επιλέγοντας άλλο τομέα πλέον που δεν συνάδει με την λειτουργία της Φωνής, παραδίδω σκυτάλη σε άτομα που αγαπάνε την Φωνή και τους εύχομαι να την πάνε ακόμη ποιο ψηλά. 

Από σήμερα και έπειτα δεν χειρίζομαι εγώ πια το μπλοκ. Θα συνεχίσει όμως να σας κρατάει ενημερωτική συντροφιά υπό άλλη διεύθυνση. 

Καλά ταξίδια, καλή ανάγνωση σας εύχομαι και να την στηρίξετε όπως την στηρίξατε μέχρι τώρα και ακόμη περισσότερο . Καλή συνέχεια στην νέα συντακτική ομάδα και καλά κουράγια!!!

Πλέον το e-mail επικοινωνίας είναι το voicetinos@gmail.com. Δεν θα βρίσκεται πλέον σε λειτουργία το παλιό της e-mail.

Σας ευχαριστώ πολύ όλους και όλες σας.

Με εκτίμηση
Μάριος Φώσκολος.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top