νεα κρητη totalfitness news

Ευχαριστούμε θερμά τα μέλη του Συλλόγου Γυναικών, καθώς και τις φίλες και τους φίλους
που συμμετείχαν στο ρετρό πάρτυ μας, το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου στην “Ανατολή του Πόρτο”.

Ο δάσκαλος Νίκος Σολάρης “έντυσε” τη νοσταλγική βραδυά με μουσικές και χορούς από τα παλιά και ξεσήκωσε όλες τις ηλικίες. Τον ευχαριστούμε πολύ. Ευχαριστούμε τους δωροθέτες της εκδήλωσής μας: Tον πλαστικό χειρουργό κ. Γεώργιο Ρούσσο, τα βιβλιοπωλεία “Περί Τήνος” και “Κλαυδιανός”, καθώς και το ζαχαροπλαστείο “Χάλαρη”.

Ευχαριστούμε το κέντρο που μας φιλοξένησε. Το άψογο μενού και οι εξαίρετες υπηρεσίες του έκαναν τη νέα συνάντησή μας, κατά κοινή ομολογία, όμορφη και ζεστή. Βεβαίως το τσουχτερό κρύο και τα δυσάρεστα κοινωνικά γεγονότα των ημερών στο νησί μας περιόρισαν την προσέλευση στο πάρτυ ακόμη και συμπολιτών που είχαν κάνει κρατήσεις.

Αυτό επιβάρυνε το οικονομικό αποτέλεσμα της εκδήλωσης, ενώ περίσσεψαν φαγητό και προμήθειες των οποίων το μαγείρεμα και τη συσκευασία ολοκληρώσαμε αμέσως. Για τη διανομή τους αναζητήσαμε συμπράξεις με πολλές πλευρές. Εν τέλει, τα φαγητά παρέλαβε το πρόγραμμα “Είμαστε μια οικογένεια - Όλοι μαζί μπορούμε” της Ιεράς Μητρόπολης Σύρου.
Η ρετρό γιορτή του Συλλόγου μάς έδειξε πόσο κρίσιμες είναι για την ευόδωση των προσπαθειών του η συμμετοχή και η στήριξη των μελών και των φίλων του. Γι' αυτό η πρόσκλησή μας προς κάθε ενδιαφερόμενη και προς κάθε ενδιαφερόμενο είναι ανοικτή και διαρκής.


Από το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γυναικών Τήνου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top