νεα κρητη totalfitness news

Τήνος, Πάρτυ Ρετρό, Τήνος
Φωτογραφίες: Adriana Flores Bórquez
Η Τήνος χόρεψε σε άλλες δεκαετίες!
Μια ξεχωριστή βραδιά, μια βραδιά αρκετών δεκαετιών που ξύπνησε μνήμες και ευχάριστες στιγμές. Οι μουσικές αναμνήσεις των περασμένων δεκαετιών δύσκολα ξεθωριάζουν στην συνείδηση του Κυκλαδίτικου κοινού της νύχτας. Τρανή απόδειξη το επιτυχημένο Πάρτυ Ρετρό που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γυναικών Τήνου .
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
Ευχαριστούμε θερμά τα μέλη του Συλλόγου Γυναικών, καθώς και τις φίλες και τους φίλους που συμμετείχαν στο ρετρό πάρτυ μας, το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου στην “Ανατολή του Πόρτο”.
Ο δάσκαλος Νίκος Σολάρης “έντυσε” τη νοσταλγική βραδυά με μουσικές και χορούς από τα παλιά και ξεσήκωσε όλες τις ηλικίες. Τον ευχαριστούμε πολύ. Ευχαριστούμε τους δωροθέτες της εκδήλωσής μας: Tον πλαστικό χειρουργό κ. Γεώργιο Ρούσσο, τα βιβλιοπωλεία “Περί Τήνος” και “Κλαυδιανός”, καθώς και το ζαχαροπλαστείο “Χάλαρη”.
Ευχαριστούμε το κέντρο που μας φιλοξένησε. Το άψογο μενού και οι εξαίρετες υπηρεσίες του έκαναν τη νέα συνάντησή μας, κατά κοινή ομολογία, όμορφη και ζεστή. Βεβαίως το τσουχτερό κρύο και τα δυσάρεστα κοινωνικά γεγονότα των ημερών στο νησί μας περιόρισαν την προσέλευση στο πάρτυ ακόμη και συμπολιτών που είχαν κάνει κρατήσεις.
Φωτογραφίες: Adriana Flores Bórquez
Αυτό επιβάρυνε το οικονομικό αποτέλεσμα της εκδήλωσης, ενώ περίσσεψαν φαγητό και προμήθειες των οποίων το μαγείρεμα και τη συσκευασία ολοκληρώσαμε αμέσως. Για τη διανομή τους αναζητήσαμε συμπράξεις με πολλές πλευρές. Εν τέλει, τα φαγητά παρέλαβε το πρόγραμμα “Είμαστε μια οικογένεια – Όλοι μαζί μπορούμε” της Ιεράς Μητρόπολης Σύρου.
Η ρετρό γιορτή του Συλλόγου μάς έδειξε πόσο κρίσιμες είναι για την ευόδωση των προσπαθειών του η συμμετοχή και η στήριξη των μελών και των φίλων του. Γι’ αυτό η πρόσκλησή μας προς κάθε ενδιαφερόμενη και προς κάθε ενδιαφερόμενο είναι ανοικτή και διαρκής.
Από το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου

Φωτογραφίες: Adriana Flores Bórquez

ΠΗΓΗ cyclades24.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top