νεα κρητη totalfitness news

Έκθεση Τουριστικών Ειδών - Δώρων - Λαϊκής Τέχνης- Μόδας & Αξεσουάρ - Κέρκυρα
Κέρκυρα 17 - 19 Φεβρουαρίου 2017 Corfu Hoiday Palace (Πρώην Hilton)

 
Με περισσότερα από 29 χρόνια διοργάνωσης η Έκθεση Τουριστικών Ειδών – Δώρων – Λαϊκής Τέχνης – Μόδας & Αξεσουάρ πραγματοποιείται για μια ακόμη χρονιά στη Κέρκυρα συνεχίζοντας να αποτελεί μια από τις σημαντικότερες εκθέσεις της Ελλάδας.
         
      Από τις 17 έως τις 19 Φεβρουαρίου 2017 η Έκθεση Τουριστικών Ειδών – Δώρων – Λαϊκής Τέχνης & Αξεσουάρ κάνει τη τρίτη στάση της στο Corfu Hoiday Palace (Πρώην Hilton). Η Έκθεση φιλοξενεί συμμετοχές υγιών επιχειρήσεων οι οποίες είναι έτοιμες να εξοπλίσουν το δικό σας κατάστημα και φέτος.

Η Έκθεση που έχει αριθμήσει εκατοντάδες συμμετοχές & πλήθος επισκεπτών ανά τα χρόνια διοργάνωσης της είναι έτοιμη να συμπληρώσει τον τριακοστό χρόνο της και να αποτελέσει το εργαλείο δουλειάς για τον επαγγελματία της Κέρκυρας και όχι μόνο για μια ακόμη χρονιά.
Οι επισκέπτες που θα χρησιμοποιήσουν το ιχ αυτοκίνητο τους, έχουν τη δυνατότητα να σταθμεύσουν στο χώρο του Corfu Holidays Palace ΔΩΡΕΑΝ
 
Εάν είστε επαγγελματίας στον τομέα του τουρισμού ή ακόμη αν σας ενδιαφέρει να εξοπλίσετε το κατάστημά σας το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επισκεφθείτε τηνΈκθεση Τουριστικών Ειδών – Δώρων – Λαϊκής Τέχνης – Μόδας & Αξεσουάρ και να μάθετε τα πάντα για τις νέες τάσεις της μόδας για το καλοκαίρι του 2017.

                Δώστε στο κατάστημά σας μια νέα πνοή, επισκεφθείτε την Έκθεση Τουριστικών Ειδών!

Είσοδος Μόνο για επαγγελματίες.

Ώρες Λειτουργίας:
10.00-20.00

Περισσότερες πληροφορίες για τις διοργανώσεις μας
www.alfaexpo.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top