νεα κρητη totalfitness newsΣε προηγούμενη ανακοίνωσή του, o Δήμος Πάρου κάλεσε όλους τους κατοίκους, τους επισκέπτες και τους φίλους της Πάρου να προσυπογράψουν το διαδικτυακό ψήφισμα διαμαρτυρίας για τις ανεμογεννήτριες στο νησί.

Σήμερα, ενημερώνει κάθε ενδιαφερόμενο που θα ήθελε να προσυπογράψει το ψήφισμα, αλλά δεν έχει τη δυνατότητα να το κάνει διαδικτυακά, να προσέλθει στο Δημαρχείο Πάρου να το υπογράψει χειρόγραφα.

Επίσης, όσοι φορείς, σύλλογοι ή/και ιδιώτες ενδιαφέρονται να συνδράμουν στην προσπάθεια υπογραφών, μπορούν να προμηθευτούν από το Δήμο Πάρου και το Γραφείο Δημάρχου έντυπα ειδικά σχεδιασμένα για αυτό τον σκοπό.

Πρόσκληση συλλογικών φορέων σε ανοικτή συζήτηση

Ο Δήμαρχος Πάρου κ. Μάρκος Κωβαίος και η Δημοτική Επιτροπή για τις Ανεμογεννήτριες, καλούν όλους τους συλλογικούς φορείς του νησιού να συμμετέχουν σε ανοιχτή συζήτηση για τις ανεμογεννήτριες, την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 12.00΄, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, στο Δημαρχείο Πάρου.

Σκοπός της συζήτησης είναι ο συντονισμός της Δημοτικής Επιτροπής με όλους τους φορείς, τους επαγγελματικούς, πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους της Πάρου. Η στήριξη των πρωτοβουλιών για την ανάκληση των αδειών παραγωγής και εγκατάστασης Βιομηχανικών ΑΠΕ που έχουν εκδοθεί. Και ο σχεδιασμός μελλοντικών δράσεων για την παρεμπόδιση της εγκατάστασης νέων αιολικών πάρκων στην Πάρο και της επικείμενης εισβολής μηχανημάτων βαρέως τύπου στο νησί μας.

Η Δημοτική Επιτροπή για τις ανεμογεννήτριες το τελευταίο διάστημα πέρα του Δικαστικού Αγώνα, έχει εντείνει τις δράσεις της με την οργάνωση ομιλιών πληροφοριακού χαρακτήρα σε κάθε δημοτική ενότητα, τη διεξαγωγή διαδικτυακού ψηφίσματος ενάντια στην εγκατάσταση ανεμογεννητριών και πρόσφατα τη συγκέντρωση υπογραφών στο Δημαρχείο της Πάρου.

Στο ερώτημα που προκύπτει αν θα αφήσουμε να συντελεστεί αυτό το έγκλημα με την ανοχή μας ή την συνενοχή μας. Απαντάμε «ΟΧΙ» !!! και Καλούμε όλους εσάς

- Να πλαισιώσετε και να στηρίξετε τη Δημοτική Επιτροπή ενάντια στις ανεμογεννήτριες.

- Να ενισχύσετε τις πρωτοβουλίες για συγκέντρωση υπογραφών στήριξης του αγώνα μας.

- Να προσφέρετε όποιες υπηρεσίες μπορείτε για την επίτευξη των στόχων του αγώνα μας.

Η συμμετοχή όλων σας στη συζήτηση είναι απαραίτητη και η παρουσία σας θα μας δώσει μεγάλη χαρά.


Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top