νεα κρητη totalfitness news

Ο  Δήμος Τήνου συμμεριζόμενος την αγωνία εκατοντάδων επαγγελματιών,
φορέων, εργαζομένων και γενικά όλου του Τηνιακού λαού που αρνείται να απεμπολεί τα δικαιώματα  του αμαχητί, δια του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γιάννη Σιώτου, πραγματοποίησε την προηγούμενη εβδομάδα συνάντηση στην Αθήνα με στελέχη τόσο του Υπουργείου Κοινωνικής Ασφάλισης όσο και του ΕΦΚΑ, προκειμένου να λειτουργήσει γραφείο ΕΦΚΑ στην Τήνο.
Είχε προηγηθεί  μια σειρά επικοινωνιών με εργαζόμενους και επαγγελματίες οι οποίοι μας είχαν μεταφέρει την αγωνία τους και  τους προβληματισμούς του.
Ας μην ξεχνάμε
και το πρόσφατο από 15/2/2017 δημοσίευμα του επίσης ευαισθητοποιημένου ηλεκτρονικού  εντύπου TINOS TODAY που ανέφερε επί λέξη «Το νέο ασφαλιστικό σύστημα είναι εδώ και τυπικά από την ερχόμενη Δευτέρα μπαίνει σε ισχύ. Ένα σύστημα που σίγουρα είναι ένα μεγάλο στοίχημα για την κυβέρνηση. Στο θέμα μας όμως, ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό αν υπάρχει στο νησί της Τήνου γραφείο για το νέο ασφαλιστικό σύστημα. Με μια μικρή αναζήτηση διαπιστώσαμε πως γραφεία για τον Ενιαίο Φορέα Κοινωνικής  Ασφάλισης θα υπάρχουν στη Σύρο, στη Νάξο και στη Σαντορίνη». 


Η συνάντηση ήταν εποικοδομητική και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου επέστρεψε με σαφείς και ρητές διαβεβαιώσεις ότι όχι μόνο θα παραμείνει το Γραφείο Κοινωνικής Ασφάλισης Τήνου αλλά θα αναβαθμιστεί σε Αποκεντρωμένο Τμήμα Κοινωνικής Ασφάλισης Τήνου με διευρυμένες αρμοδιότητες, ήτοι πληροφόρηση, χειρισμός μητρώου ασφαλισμένων, χειρισμού θεμάτων υπαγωγής ασφάλισης κλπ., εξυπηρετώντας έτσι, σε μεγάλο βαθμό του Τήνιους πολίτες.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top