νεα κρητη totalfitness news


Ελληνική Δημοκρατία
Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

Αυτοτελές Γραφείο Τύπου -
Δημοσίων Και Διεθνών Σχέσεων Κυκλάδων

Ταχ. Δ/νση : Πλατεία Τσιροπινά
Ταχ.Κώδικας : Ερμούπολη 84100
Τηλέφωνο : 22813.61500
Telefax : 22810.82376

                                                                                                          Σύρος 21 Φεβρουαρίου 2017


Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων με τον νέο Διοικητική της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ερμούπολης


Τον νέο Διοικητή της Περιφερειακής Υπηρεσίας Ερμούπολης, Πύραρχο Ζήση Μπρούζα δέχθηκε χθες στο γραφείο του ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων και υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο κ. Λεονταρίτης υπογράμμισε την πάντα άριστη συνεργασία της Αντιπεριφέρειας Κυκλαδων με τις Πυροσβεστικές Αρχές. 

Οι δύο άνδρες συζήτησαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Κυκλάδες, τόσο τους χειμερινούς όσο και τους θερινούς μήνες, τα οποία καλείται η Πυροσβεστική Υπηρεσία να λύσει κάτω από δύσκολες συνθήκες, λόγω της γεωγραφικής ιδιαιτερότητας του Νομού καθώς και ζητήματα υποστελέχωσης ή και έλλειψης πυροσβεστικής υπηρεσίας σε αρκετά νησιά. 

Κοινό ήταν το συμπέρασμα που εξήχθη, για την αναγκαιότητα του συντονισμού των δράσεων και της συνένωσης των δυνάμεων μεταξύ των δύο φορέων, ως προς την αντιμετώπιση των φαινομένων εκτάκτου ανάγκης γενικότερα αλλά και εν όψει της νέας αντιπυρικής περιόδου Ο Αντιπεριφερειάρχης ευχήθηκε στο νέο Διοικητή κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει, αυτό της διαφύλαξης της ζωής και της περιουσίας των πολιτών.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top