νεα κρητη totalfitness newsΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
(προς τα μέλη και τους φίλους μας)


Αγαπητέ /ή

Σε προσκαλούμε στη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας ''ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ'' που θα πραγματοποιηθεί στις 6 Μαρτίου 2017 ημέρα Δευτέρα και ώρα 6:30μμ στη συνεδριακή αίθουσα του Ιδρύματος Τηνιακού Πολιτισμού (Πολυμέρειο).

Θέλουμε κοιτώντας σε, στα μάτια:

1ον:  Να σε ευχαριστήσουμε για την ηθική και υλική στήριξη που μας πρόσφερες στο χρόνο που πέρασε.
2ον: Να σε ενημερώσουμε για το πως αξιοποιήσαμε το ποσό των 10.237,18ε που συγκεντρώσαμε από τις συνδρομές  των μελών και φίλων μας κατά  το έτος 2016.

3ον: Να σου ανακοινώσουμε το πρόγραμμα:
α) των έργων που θα πραγματοποιήσει ο Σύλλογός  σε συνεργασία με το Δήμο Τήνου, το Ιερό μας Ίδρυμα , το ΙΤΗΠ, τους Συλλόγους του νησιού μας, τις Μαθητικές Κοινότητες και τους εθελοντές μας, κατά το έτος 2017.

β) για τη μαζική παραγωγή δενδρυλλίων χαρουπιάς στο νησί μας,  με σκοπό την ανάπτυξη της κτηνοτροφίας και της μελισσοκομίας.

4ον: Να συμμετέχεις στην εκλογή του νέου Δ.Σ, το οποίο  θα αναλάβει την οργάνωση και λειτουργία του θερμοκηπίου εμβαδού 315τμ, που μας δώρησε ο Μεγάλος ευεργέτης του Συλλόγου μας κ. Αθανάσιος Μαρτίνος αξίας 10000€.

5ον: Τέλος, εάν επιθυμείς να λάβεις μέρος ως υποψήφιος στις εκλογές για ανάδειξη του νέου Δ.Σ., μπορείς να το δηλώσεις, στο Γραμματέα μας μέχρι τις 28-2-2017.


Με βαθιά εκτίμηση
Για το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου ''ΟΙ ΦΙΛΟΙΤΟΥ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ''

Ο Πρόεδρος                                                                  Ο ΓραμματέαςΙωάννης Ψάλτης                                                         Απόστολος Λεβαντής

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top