νεα κρητη totalfitness newsΜε την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Δωροθέου Β’, τον Όρθρο και τη Θεία Λειτουργία τέλεσε στον Πανίερο Ναό της Ευαγγελιστρίας ο Πανοσιολ. Αρχιμ. Αλέξιος Ιστρατόγλου Αντισυνταγματάρχου, υπηρετούντος στο Γενικό Επιτελείο Ναυτικού, και συμμετείχαν ο Κυβερνήτης της Φρεγάτας "ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΦΩΚΑΣ" Αντιπλοίαρχος Αθανάσιος Δημητρίου ΠΝ και μέλη του πληρώματος και Δόκιμοι της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων του ΠΝ με επιτηρητή τον Πλωτάρχη Αθανάσιο Χριστοδούλου ΠΝ, καθώς και ο Λιμενάρχης Τήνου Υποπλοίαρχος Βασίλειος Αποστολόπουλος ΛΣ.
Τους Αξιωματικούς και Δοκίμους καλωσόρισε ο Αρχιερατικός Επίτροπος της ιεράς νήσου Τήνου Πρωτοπρ. Γεώργιος Φανερός εκ μέρους του Σεβασμιωτάτου μεταφέροντας τις ευχές Του.
Πραγματοποιήθηκε ξενάγηση στο Μαυσωλείο της "ΕΛΛΗΣ" και στα μουσεία του Ιερού Ιδρύματος ενώ εξιστορήθηκε η εύρεση της αγίας Εικόνος.
Ακολούθησε μικρά δοχή στην αίθουσα τελετών του Ιερού Ιδρύματος Ευαγγελιστρίας όπου ο Γενικός Γραμματέας της Διοικούσης το ΠΙΙΕΤ Επιτροπής κ. Ευ. Καλογήρου προσέφερε ενθύμια και εκδόσεις του Ιερού Ιδρύματος ενώ τόσο ο Κυβερνήτης της Φρεγάτας και ο επιτηρητής της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων επέδωσαν θυρεούς.
Ο Λιμενάρχης Τήνου απηύθυνε χαιρετισμό στους Αξιωματικούς και στους Δοκίμους, ευχόμενος καλή επιτυχία στην αποστολή τους, ενώ επέδωσε τον θυρεό και αναμνηστικά ενθύμια του Λιμεναρχείου.
Επίσης, πραγματοποιήθηκε προσκύνημα στην Ιερά Μονή Κεχροβουνίου και ξενάγηση στο Μουσείο Μαρμαροτεχνίας Πύργου Τήνου και ακολούθησε επίσκεψη στη Φρεγάτα "ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΦΩΚΑΣ".
Φωτογραφίες: Μιχαήλ Παναγιωτίδης
www.romfea.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top