νεα κρητη totalfitness news

Πολιτική εκδήλωση της Δ.Ο. ΠΑΣΟΚ Τήνου πραγματοποιήθηκε στην κεντρική αίθουσα συνεδρίων του Ιδρύματος Τηνιακού Πολιτισμού, παρουσία φίλων του κόμματος...
Στην εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 28 Ιανουαρίου, παρίσταντο ο Αρχιερατικός Επίτροπος Τήνου, η αντιδήμαρχος Τήνου, ο τέως δήμαρχος Τήνου, ο τέως έπαρχος Τήνου, ο γενικός γραμματέας και μέλη της Δ.Ε. του Π.Ι.Ι.Ε.Τ., ο πρόεδρος και ο γενικός γραμματέας του Ι.ΤΗ.Π., ο πρόεδρος της Αδελφότητας των Τηνίων εν Αθήναις, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι καθώς και ο πρόεδρος και μέλη του Δ.Σ. του Εμποροεπαγγελματικού και Βιοτεχνικού Συλλόγου.
Στο ξεκίνημα της εκδήλωσης, ο γραμματέας της Δημοτικής Οργάνωσης ΠΑΣΟΚ Τήνου, Χρήστος Πολατσίδης ευχαρίστησε θερμά όλους τους παριστάμενους για τη συμμετοχή τους και τη στήριξή τους.

Τόσο στην τοποθέτηση του βουλευτή, πρώην υφυπουργού Παιδείας, Θεοδώρου Παπαθεοδώρου, όσο και σε αυτή του Χρήστου Πολατσίδη, ασκήθηκε δριμεία κριτική στην κυβερνητική πολιτική.Έγινε εκτενής αναφορά "στις απατηλές υποσχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ που ξεκίνησαν με το σκίσιμο του μνημονίου στα σκαλοπάτια της Βουλής και συνεχίστηκαν με το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης παροχών 12 δις και με το παράλληλο πρόγραμμα, για να οδηγηθεί τελικά η χώρα στο δυσβάσταχτο πακέτο μέτρων ύψους 10 δις που έφερε τελικά η κυβέρνηση με την καταιγίδα έμμεσων και άμεσων φόρων, με τις περικοπές στις συντάξεις και τις αυξήσεις στους φόρους των επιχειρήσεων και στις ασφαλιστικές εισφορές των ελευθέρων επαγγελματιών. Η ευθύνη της εκτίναξης του λογαριασμού από το 1,2 δις του email Χαρδούβελη σε πολλαπλάσιο μέγεθος στάθηκε παρεπόμενο της αποτυχημένης διαπραγματευτικής τακτικής της κυβέρνησης κατά το πρώτο επτάμηνο του 2015 η οποία γύρισε την οικονομία από την ανάπτυξη στην ύφεση."

Ιδιαίτερη μνεία έγινε στο βαρύτατο πλήγμα που δέχτηκε η τοπική μας οικονομία και οι νησιώτες από την κατάργηση της έκπτωσης του ΦΠΑ, μέτρο που όλες οι προηγούμενες κυβερνήσεις αρνήθηκαν να νομοθετήσουν προστατεύοντας στην πράξη τη νησιωτικότητα.

Έγινε επίσης ενδελεχής αναφορά στην προσφορά του ΠΑΣΟΚ στα χρόνια της μεταπολίτευσης, προσφορά που συκοφαντείται κατά συρροή από τη σημερινή κυβέρνηση.

Στο κλείσιμο της τοποθέτησής του, ο Χρήστος Πολατσίδης τόνισε ότι η ανάδειξη του ΠΑΣΟΚ, της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ως δημοκρατικού και προοδευτικού πόλου συνδέεται άμεσα με τον καταλυτικό και διακριτό πολιτικό του ρόλο ο οποίος προϋποθέτει σαφείς προγραμματικές θέσεις και ιδεολογικές αντιπαραθέσεις τόσο με το ΣΥΡΙΖΑ όσο και με τη Νέα Δημοκρατία.

Στο κλείσιμο της εκδήλωσης ο βουλευτής Θεόδωρος Παπαθεοδώρου χαρακτήρισε τη Δημόσια Διοίκηση χειρότερη από ποτέ, πράγμα που πρέπει να ανατραπεί και θα ανατραπεί από τη στιγμή που ο κόσμος θα εμπιστευτεί και πάλι τη μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη που στάθηκε διαχρονικά φορέας σταθερότητας και ευθύνης.

*Βίντεο από την εκδήλωση εδώ

Newsroom Cyclades Voice

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top