νεα κρητη totalfitness newsΣε κλίμα ενθουσιασμού, παραδόθηκε χθές 23/03/2017, στο 3ο Δημοτικό σχολείο
Τήνου, ηλεκτρονικός εξοπλισμός (6 laptops, 1 projector screen, 2 cd players), προκειμένου να ενισχυθεί η εκπαίδευση των μαθητών.
DSC_3303
Για ακόμη μια φορά, ο εφοπλιστής κ. Α. Μαρτίνος και ο Υποψήφιος Βουλευτής ΝΔ Κυκλάδων κ. Γ. Χριστόπουλος, με τη διαμεσολάβηση του οποίου έγινε η συγκεκριμένη προμήθεια για το σχολείο. Με αυτόν τον τρόπο έδειξαν την ευαισθησία και την αγάπη τους για τα παιδιά γιατί η παιδεία είναι επένδυση στη γνώση την οποία πρέπει να προάγουμε και να αποτελέσει προτεραιότητα για την Ελλάδα μας.
DSC_3278
Αμέσως μετά την θετική ανταπόκριση του κ. Α. Μαρτίνου για την οικονομική ενίσχυση του Γενικού Λυκείου Τήνου και προκειμένου να πραγματοποιηθεί η ετήσια εκδρομή των τελειόφοιτων, ο κ. Χριστόπουλος, αιτήθηκε στον ευπατρίδη εφοπλιστή, τον ηλεκτρονικό εξοπλισμό του 3ου Δημοτικού σχολείου Τήνου, αίτημα το οποίο σήμερα υλοποιήθηκε.
Τόσο η οικονομική χορηγία για το ΓΕΛ Τήνου όσο και ο εξοπλισμός του 3ου Δημοτικού Τήνου, όπως είπε ο κ. Χριστόπουλος είναι δείγματα της αγάπης μου για τα παιδιά, την Τήνο και τις Κυκλάδες. Ευχαριστώ θερμά τον κ. Α. Μαρτίνο γιατί ανταποκρίνεται πάντα σε ότι αιτούμαι για τους κατοίκους των όμορφων νησιών μας.

Πηγή www.rpn.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top