νεα κρητη totalfitness news

Αποτέλεσμα εικόνας για Δήλωση του Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων

Με σημερινή  δήλωσή του ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γεώργιος Λεονταρίτης
εκφράζει τα συγχαρητήριά του σε όλους τους αιρετούς της αυτοδιοίκησης Α΄ και Β΄ Βαθμού  για την ανάληψη των  καθηκόντων τους στα νέα προεδρεία, του Περιφερειακού και των Δημοτικών Συμβουλίων, στους θεματικούς Αντιπεριφερειάρχες και Αντιδημάρχους, στους εντεταλμένους συμβούλους και στα μέλη των Επιτροπών, που αναδείχθηκαν κατά τις πρόσφατες δημαιρεσίες σύμφωνα με τις επιταγές του "Καλλικράτη".

Όπως τονίζει ο Αντιπεριφερειάρχης: "Σε μια εποχή όπου οι πολίτες έχουν απαξιώσει σε σημαντικό βαθμό την πολιτική και τους πολιτικούς, είναι απαραίτητη η αναβάθμιση και η μετεξέλιξη της αυτοδιοίκησης σε θεσμικό, οργανωτικό, λειτουργικό και αναπτυξιακό επίπεδο. Μέσα από συνέργειες και συνεργασίες, ο Α΄ και Β΄ βαθμός αυτοδιοίκησης  μπορεί να οδηγηθεί σε συντεταγμένες και ενιαίες δράσεις για την επίτευξη του κοινού στόχου, της ανάπτυξης των νησιών και της βελτίωσης της ποιότητας ζωής των κατοίκων τους.
  
Η ανάληψη των νέων καθηκόντων των συναδέλφων, αναμφισβήτητα αποτελεί τιμή και ένδειξη εμπιστοσύνης προς το πρόσωπό τους, εμπεριέχοντας συγχρόνως και μεγαλύτερες ευθύνες, που αφορούν στις απαιτήσεις του θεσμικού τους ρόλου.

Γνωρίζοντας προσωπικά τον κάθε έναν και την κάθε μία, είμαι βέβαιος ότι θα πετύχουν την υλοποίηση των στόχων του έργου που τους έχει ανατεθεί. Από την πλευρά μου τους διαβεβαιώνω ότι θα είμαι δίπλα τους, αρωγός σε κάθε προσπάθειά τους μέσα από μια ανοιχτή και διαρκή πρόταση συνεργασίας.

Τους καλώ λοιπόν, να συμπορευθούμε αρμονικά και να διεκδικήσουμε δυναμικά, έτσι ώστε να επιτύχουμε περισσότερα».Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top