νεα κρητη totalfitness news

Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΝΤΙΠΕΡΙΑΡΧΗς ΚΥΚΛΑΔΩΝΣτο Μαϊάμι της Φλόριντα ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων


Για το Μαϊάμι της Φλόριντα αναχώρησε σήμερα το πρωί ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γιώργος Λεονταρίτης προκειμένου να συμμετάσχει σε συναντήσεις εργασίας  σχετικά με τη μεγάλη επενδυτική πρόταση  Αμερικανών παραγωγών για τη δημιουργία μόνιμων κινηματογραφικών εγκαταστάσεων στη Σύρο.

Στις συναντήσεις θα παρευρεθούν ο  κορυφαίος σκηνοθέτης Steven Bernstein,  εκπρόσωποι των επενδυτών, η  Αναπληρώτρια Υπουργός Οικονομίας Ανάπτυξης και Τουρισμού, κα Έλενα Κουντουρά και ο Γενικός Γραμματέας Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης κ. Γιώργος Τζιάλλας.

Υπενθυμίζεται ότι το πρότζεκτ με τίτλο “Το Ελληνικό Κινηματογραφικό Σχέδιο στη Σύρο”, προϋπολογισμού 6,5 εκατομμυρίων ευρώ προβλέπει δύο στάδια, αρχικά  την  ίδρυση  Σχολής Κινηματογράφου για φοιτητές από την Ελλάδα, την Ευρώπη και την Αμερική,  και ακολούθως  την κατασκευή των κινηματογραφικών εγκαταστάσεων.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο Μαϊάμι ο κ. Λεονταρίτης θα συμμετάσχει στη Διεθνή Έκθεση Κρουαζιέρας Seatrade Cruise Global που πραγματοποιείται από σήμερα έως τις 17 Μαρτίου στο Fort Lauderdale των ΗΠΑ .Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top