νεα κρητη totalfitness news


Από τις 18 έως τις 21 Μαΐου 2017 ταξιδεύουμε στις γεύσεις, στον πολιτισμό & τον τουρισμό της Ελλάδας με αφετηρία το Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου.


Η πρώτη Έκθεση για την ολοκληρωμένη εικόνα της Ελλάδας είναι πλέον γεγονός και συνεχίζεται για δεύτερη χρονιά στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου.

Πολιτισμός, Γαστρονομία & Τουρισμός είναι τα τρία βασικά μας συστατικά και με αυτά πρόκειται να γνωρίσουμε την καλή πλευρά της Ελλάδας.

Live Μαγειρική στο Παραδοσιακό Παντοπωλείο, φρέσκα προϊόντα στο Οπωροπωλείο, διαφορετικές πολιτιστικές δράσεις σε κάθε αίθουσα, εκθέσεις φωτογραφίας, αφιερώματα σε μεγάλους έλληνες δημιουργούς, αναβίωση ελληνικών παιχνιδιών για τους μικρούς μας φίλους και παραδοσιακά προϊόντα από κάθε γωνιά της Ελλάδας. 

Όλα αυτά και ακόμη περισσότερα προετοιμάζονται από την Alfa Expo από τις 18 έως τις 21 Μαΐου στηνΈκθεση «Ελλάδος Γεύση» στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου.
Δείτε εδώ το φυλλάδιο της Έκθεσης
Μια ολόκληρη παραδοσιακή γειτονιάφιλοξενεί τους επισκέπτες για να γευτούν και να ταξιδέψουν στην Ελλάδα όπως τη γνωρίζουμε και την αγαπάμε. Ένα ολόκληρο σκηνικό παραδοσιακής γειτονιάς σας περιμένει στην κεντρική αίθουσα του Εκθεσιακού Κέντρου Περιστερίου και δεν θα πιστεύετε πραγματικά στα μάτια σας πως κάτι τόσο μεγάλο μπορεί να χωρέσει σε έναν εσωτερικό χώρο.
Στην Έκθεση «Ελλάδος Γεύση» αρκεί να κάνετε μια μικρή διαδρομή για να δείτε όλη την Ελλάδα συγκεντρωμένη σε μία διοργάνωση. 
Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος
Πυρετώδεις οι προετοιμασίες για την Έκθεση «Ελλάδος Γεύση» και η στήριξη που μας παρέχεται είναι ιδιαίτερα σημαντική!
Η Υπουργός Τουρισμού κα. Έλενα Κουντουρά, ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κος. Ευάγγελος Αποστόλου,ο  Πρόεδρος Ένωσης Περιφερειών Ελλάδαςκος. Κώστας Αγοραστός, ο Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων & Κοινοτήτωνκος. Γιώργος Πατούλης & ο Δήμαρχος Περιστερίου κος. Ανδρέας Παχατουρίδης στηρίζουν την Έκθεση χαιρετίζοντας την και αναδεικνύοντας τη σημαντικότητά της για την Ελλάδα.
Δείτε εδώ τους χαιρετισμούς

Μείνετε συντονισμένοι γιατί το πρόγραμμα της Έκθεσης & των δράσεων που θα πραγματοποιηθούν θα σας συναρπάσει!

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top