νεα κρητη totalfitness news
Ολοκληρώθηκε  με μεγάλη επιτυχία η Διεθνής Τουριστική  έκθεση της  Σουηδίας που έγινε στην Στοκχόλμη το σαββατοκύριακο 18 και 19 Μαρτίου 2017!

Την Τήνο εκπροσώπησε ο κ. Χρήστος Σουρλαντζής, δάσκαλος στο επάγγελμα του ζει μόνιμα στη Στοκχόλμη και διατηρεί εξοχική κατοικία στην Τήνο, με εμπειρία στις τουριστικές εκθέσεις, αφού είχε βοηθήσει στην αντίστοιχη έκθεση του 2015 και 2016.

Ήταν δυο γεμάτες μέρες με επισκέπτες που είχαν πολλές ερωτήσεις προκειμένου να ετοιμαστούν για τις καλοκαιρινές τους εξορμήσεις.

Ανεβασμένο ήταν το ενδιαφέρον των Σουηδών επισκεπτών για την Τήνο.

Το ευχάριστο νέο ήταν αυτό για την πρόσβαση στην Τήνο από Στοκχόλμη  με την καινούργια κατευθείαν πτήση από Στοκχόλμη
για Μύκονο από τις Σκανδιναβικές αερογραμμές SAS  που ξεκινάνε από το μήνα Μάιο μέχρι  και το Σεπτέμβρη του 2017. Και βέβαια οι επισκέπτες ενημερώθηκαν για την ακτοπλοϊκή σύνδεση από Ραφήνα, Πειραιά και με τα υπόλοιπα Κυκλαδονήσια.

Η Έκθεση  αυτή στην Στοκχόλμη  έχει αναδειχθεί ως ένα από τα σημαντικότερα τουριστικά γεγονότα της Σκανδιναβίας, και ταυτόχρονα έχει καθιερωθεί και ως μία από τις μεγαλύτερες εκθέσεις που διοργανώνονται στην πρωτεύουσα της Σουηδίας σε ετήσια βάση.Ας μην ξεχνάμε ότι είχε δημιουργηθεί η υποδομή για την παρουσίαση της Τήνου στη Στοκχόλμη πέρυσι όταν  συμμετείχαμε στην έκθεση αυτή με δικό μας περίπτερο.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top