νεα κρητη totalfitness news

tinos-1


Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σύρου-Τήνου κ. Δωροθέου Β’ τελέσθηκε
η Θεία Λειτουργία της Γ’ Κυριακής των Νηστειών, στον Πανίερο Ναό της Ευαγγελιστρίας στην ιερά νήσο Τήνο, κατά την οποία πραγματοποιήθηκε η τελετή της Σταυροπροσκυνήσεως.
Της Θείας Λειτουργίας προέστη ο Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτης Χρυσόστομος, Γέροντας του Ιερού Κελίου Αγίου Ιωάννου Χρυσοστόμου, Σκήτης Κουτλουμουσίου Αγίου Όρους, συμπαραστατούμενος υπο του Αρχιερατικού Επιτρόπου της ιεράς νήσου Πρωτοπρ. Γεωργίου Φανερού και των Διακόνων του Ιερού Ιδρύματος, με τη συμμετοχή του Δημάρχου Τήνου κ. Σ. Ορφανού, του Γενικού Γραμματέα κ. Ευ. Καλογήρου και μελών της Διοικούσης Επιτροπής του ΠΙΙΕΤ, του Λιμενάρχη Τήνου κ. Βασ. Αποστολοπούλου, του Διοικητή της ΕΛ.ΑΣ. κ. Χρ. Νάκου, του Διοικητή του κλιμακίου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κ. Νικ. Στρατή, του Πολιτευτού των Κυκλάδων κ. Χρ. Πολατσίδη, των επί τιμή Αντιπροέδρων και Επιτρόπων και πλήθους ευσεβών Χριστιανών, Τηνίων και προσκυνητών από πολλά μέρη της Ελλάδος αλλά και του εξωτερικού.
Ο Αρχιερατικός Επίτροπος επεμελήθη της Εκκλησιαστικής τάξεως, κατά το έθος του Ιερού Ιδρύματος, την ώρα εξόδου του Τιμίου Σταυρού.
Τους ύμνους απέδωσαν οι χοροί του Πανιέρου Ναού υπό τη διεύθυνση του Πρωτοψάλτη κ. Στυλ. Κοντακιώτη.
Φωτογραφίες: Ελευθέριος Αποστολόπουλος
Πηγή romfea.gr
tinos-2
tinos-3
tinos-4
tinos-5
tinos-6
tinos-7
tinos-8
tinos-9
tinos-10
tinos-11
tinos-12
tinos-13
tinos-14
tinos-15
tinos-16
tinos-17
tinos-18
tinos-19
tinos-20


panieros-1

tinos-21

tinos-22

tinos-23

tinos-24
tinos-25

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top