νεα κρητη totalfitness news


Ποιες οι νέες προσφορές του ΟΑΕΔ για κατόχους κάρτας ανεργίας;

Δωρεάν μετακινήσεις με τα μέσα μαζικής μεταφοράς, δωρεάν εισόδους σε μουσεία και πολιτιστικούς χώρους, αλλά και σημαντικές εκπτώσεις σε πολλές αλυσίδες εστίασης αλλά και εταιρείες κινητής τηλεφωνίας προβλέπεται για όσους έχουν κάρτα ανεργίας.
Ειδικότερα οι άνεργοι εγγεγραμμένοι στα μητρώα του ΟΑΕΔ (oaed.gr) απαλλάσσονται της καταβολής κομίστρου στα δημόσια μέσα μαζικής μεταφοράς του δικτύου ΟΑΣΑ (περιλαμβανομένων και των γραμμών του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών).
Οι ελεγκτικές Υπηρεσίες των Συγκοινωνιών Αθηνών, αποδέχονται την επίδειξη οιουδήποτε αποδεικτικού ταυτότητας που φέρει φωτογραφία (Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας, Διαβατήριο, Δίπλωμα οδήγησης, Βιβλιάριο Ασφαλιστικού Φορέα) καθώς και πρόσφατη βεβαίωση ανεργίας (που έχει ισχύ 30 ημέρες από την έκδοσή της) συνοδευόμενη από την ισχύουσα κάρτα ανεργίας, αμφοτέρων εκδοθέντων από τον ΟΑΕΔ, γράφει το insider.gr.
Να σημειωθεί ότι γίνονται δεκτές και οι βεβαιώσεις ανεργίας που έχουν εκδοθεί από το διαδίκτυο από πιστοποιημένους χρήστες των ηλεκτρονικών υπηρεσιών του ΟΑΕΔ.
Να σημειωθεί ότι πολλοί υπεραστικοί σταθμοί σταμάτησαν τις προσφορές που έκαναν σε ανέργους καθώς επικαλέστηκαν αδυναμία των ΚΤΕΛ να ελέγξουν ποιά άτομα είναι πράγματι άνεργοι, καθώς πολλοί έχουν εργασία σε προγράμματα ΕΣΠΑ, αλλά εξακολουθούν να κατέχουν την κάρτα ανεργίας τους.
Με την επίδειξη της κάρτας ανεργίας εξασφαλίζεται η δωρεάν είσοδος σε όλους τους αρχαιολογικούς χώρους και τα μουσεία της χώρας.
Εκπτώσεις προσφέρουν στους ανέργους και πολλές αλυσίδες εστίασης, όπως τα Goody’s Burger House παρέχουν 10% έκπτωση προς τους ανέργους με κάρτα ανεργίας ΟΑΕΔ (Η έκπτωση ισχύει σε συγκεκριμένα καταστήματα) και η La Pasteria η οποία προσφέρει 20% έκπτωση με επίδειξη κάρτας ΟΑΕΔ και τα Εverest που προσφέρουν έκπτωση 10% σε όλα τα προϊόντα τους.
Προσφορές ισχύουν και για τα καταστήματα Flocafe, ενώ έκπτωση 50% στους κατόχους κάρτας ανεργίας παρέχει η Pizza Fun.
Εκπτώσεις παρέχουν και οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας, όπως η Wind η οποία προσφέρει μειωμένη τιμή κατά 20% για τις νέες συνδέσεις, η Cosmote προσφέρει έκπτωση 10% στο μηνιαίο πάγιο για 18 μήνες και η Vodafone έκπτωση 15% στο μηναίο πάγιο.
Όσον αφορά τους κινηματογράφους, τα Ster Cinemas έχουν 5 ευρώ το εισιτήριο, η Odeon 6 ευρώ το εισιτήριο από Δευτέρα έως Παρασκευή ενώ και στα περισσότερα θέατρα υπάρχει μειωμένο εισιτήριο για ανέργους και φοιτητές.


Δείτε περισσότερα: www.fimes.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top