νεα κρητη totalfitness news

Αποτέλεσμα εικόνας για αδελφοτητΑ ΤΗΝΙΩΝ
Την Παρασκευή 17/3/2017 συνήλθαν στο κτίριο της Αδελφότητας των Εν Αθήναις Τηνίων
οι πρώτοι σε σταυρούς εκλεγέντες από τις αρχαιρεσίες της 12ης Μαρτίου 2017, ύστερα από πρόσκληση του πρώτου σε σταυρούς Μανώλη Σκαρή. Μετά από μυστική ψηφοφορία συγκροτήθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο ως ακολούθως:

Πρόεδρος: Μανώλης Σκαρής
Αντιπρόεδρος: Μάρκος Αλβέρτης
Β΄Αντιπρόεδρος (Δημόσιες Σχέσεις και social media): Πέτρος Μαρκουϊζος
Γραμματέας: Πέτρος Χαλάς
Ταμίας: Μιχάλης Καγιώργης
Κοσμήτορας: Μιχάλης Κοντονικολάου
Μέλος: Σωτήρης Κουρβαράς

Κατά την πρώτη συνεδρίαση ήταν παρόντες πολλοί από τους υποψήφιους των αρχαιρεσιών της 12ης Μρτίου 2017 όπου κατέθεσαν τις απόψεις τους και τον προβληματισμό τους για τη λειτουργία του σωματείου.
Ο Πρόεδρος του νέου ΔΣ υπογράμμισε ότι «ανοίγουμε μια νέα σελίδα στο βιβλίο που λέγεται Αδελφότητα των Εν Αθήναις Τηνίων και αποζητούμε τη βοήθεια όλων των Τηνιακών και φίλων της Τήνου και μέσα από συνθέσεις και αντιθέσεις να πάμε αυτό το ιστορικό σωματείο εκεί που του αξίζει, στην πρώτη θέση της καρδιάς μας, της τέχνης και του πολιτισμού.
Πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό ώστε να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί. Χωρίς, όμως, εξωτερική βοήθεια η προσπάθεια αυτή φαντάζει ανυπέρβλητη. Πιστεύουμε στη δύναμη της επαφής και της επικοινωνίας, γι’ αυτό και επενδύουμε σ’ αυτή».Ο Πρόεδρος                                                                                    Ο Γεν. Γραμματέας

Μανώλης Σκαρής                                                                             Πέτρος Χαλάς

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top