νεα κρητη totalfitness news

Ενημερωτική ημερίδα, Επιμελητηρίο Κυκλάδων, ΑσφαλιστικόΕνημερωτική ημερίδα του Επιμελητηρίου Κυκλάδων για το Ασφαλιστικό

Τρεις επιφανείς εργατολόγοι θα συμμετάσχουν στην ενημερωτική ημερίδα με θέμα το Ασφαλιστικό που θα διοργανώσει το Επιμελητήριο Κυκλάδων την επόμενη εβδομάδα.
Tην Παρασκευή 7 Απριλίου 2017, ώρα 15:00, το Επιμελητήριο Κυκλάδων θα πραγματοποιήσει ενημερωτική ημερίδα για το Ασφαλιστικό, το οποίο υπό τις παρούσες συνθήκες, απασχολεί και προβληματίζει κάθε εργαζόμενο, ελεύθερο επαγγελματία και συνταξιούχο, ενώ παράλληλα αποτελεί και ένα από τα βασικά ζητήματα που έχει να αντιμετωπίσει η χώρα. 
Σκοπός της ημερίδας, οι απαντήσεις καίριων ερωτημάτων αλλά και η παροχή διευκρινίσεων σε επι μέρους θέματα του ασφαλιστικού (όπως τα μπλοκάκια, οι εισφορές, τα όρια ηλικίας κλπ). Η ημερίδα αναμένεται να έχει έντονο ενδιαφέρον, καθώς εισηγητές θα είναι γνωστοί, διακεκριμένοι επιστήμονες – όπως οι κ. Αλέξης Μητρόπουλος, κ. Γιώργος Ρωμανιάς και κ. Διονύσης Τεμπονέρας. Χώρος διεξαγωγής θα είναι η συνεδριακή αίθουσα του Επιμελητηρίου Κυκλάδων στη Σύρο (κτίριο Βαλμά) καθώς και τα γραφεία του Επιμελητηρίου στα νησιά Άνδρο, Μήλο, Μύκονο, Νάξο, Πάρο, Σαντορίνη και Τήνο, τα οποία θα διασυνδεθούν μεταξύ τους και με τη Σύρο, μέσω του αναβαθμισμένου συστήματος τηλεδιάσκεψης.
Τέλος, εάν παραστεί ανάγκη, το Σάββατο 8 Απριλίου, από 11:00 έως 13:00, οι εισηγητές θα είναι διαθέσιμοι να δεχθούν από όλα τα νησιά (μέσω τηλεδιάσκεψης), ερωτήματα που ενδεχομένως να μην έχουν εξυπηρετηθεί την προηγούμενη ημέρα.

Πηγή cyclades24.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top