νεα κρητη totalfitness newsTelegraph: 3 ελληνικές παραλίες στις 20 καλύτερες του κόσμου!

Αν και είναι ακόμα άνοιξη, η Telegraph απτόητη ήδη άρχισε να συγκεντρώνει και να παρουσιάζει τις καλύτερες παραλίες.
Η λίστα της βρετανικής εφημερίδας περιλαμβάνει 20 παραλίες που τις θεωρεί τις καλύτερες στον κόσμο, ανάλογα με το τι ψάχνει κανείς.
Στη λίστα αυτή, λοιπόν, περιλαμβάνονται και 3 παραλίες από 3 ελληνικά νησιά: τη Λευκάδα, τη Μύκονο και την Κρήτη.
Συγκεκριμένα, η παραλία Άγιος Ιωάννης είναι, για την Telegraph, ο κορυφαίος προορισμός για θαλάσσια σπορ. Αν, λοιπόν, λατρεύετε το kite surfing, δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε τη συγκεκριμένη παραλία. Η εφημερίδα προτείνει, από το ίδιο νησί, την Βασιλική, το Κάθισμα και, φυσικά, το Πόρτο Κατσίκι.
Ως καλύτερο νησί για πάρτι, αναδεικνύεται, για άλλη μια φορά, η Μύκονος, ένας από «τους πιο λαμπερούς προορισμούς της Ελλάδας», με την παραλία Paradise να χαρακτηρίζεται ως «η απόλυτη παραλία για πάρτι, που προσφέρει θαλάσσια σπορ το πρωί και κλάμπινγκ με τη δύση του ήλιου», όπως γράφει χαρακτηριστικά η Telegraph.
Από τη λίστα δεν θα μπορούσε να λείπει η Κρήτη και η παραλία «Ελαφονήσι» στα Χανιά, που προτείνεται ως η απόλυτη παραλία για ηλιοθεραπεία. «Το έχετε δει σίγουρα σε αφίσες και φωτογραφίες, επομένως δεν θα δυσκολευτείτε να το αναγνωρίσετε» γράφει η εφημερίδα.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top