νεα κρητη totalfitness news


Mας κάνετε υπερήφανους  !
Ένα σημαντικό γεγονός  στον Ελληνικό Τουρισμό ήταν τα φετινά βραβεία  TOURISM AWARDS 2017 από τα οποία δεν έλειπε η Τήνος.
Τα Τourism Awards διοργάνωσε η εταιρεία BoussiasCommunications, η έκδοση  Hotel & Restaurant, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ). Τα Tourism Awards επιβράβευσαν βέλτιστες πρακτικές επιχειρήσεων και πρωτοβουλίες οι οποίες προάγουν την καινοτομία και την ποιότητα στον ελληνικό τουρισμό αποδεικνύοντας τον πρωταγωνιστικό ρόλο του τουρισμού στην προσπάθεια για ανάπτυξη. Είναι μεγάλης  σημασίας και σπουδαιότητας  δράσης επιμήκυνσης της τουριστικής περιόδου,  επένδυσης σε θεματικές μορφές τουρισμού, ανοίγματος σε νέες ξένες αγορές, προώθησης νέων ελληνικών προορισμών και προσέγγισης τουριστικών επενδύσεων υψηλής προστιθέμενης αξίας.
Στην εκδήλωση τονίστηκαν
οι εξαιρετικές προβλέψεις για την πορεία του ελληνικού τουρισμού το 2017

Στα βραβεία που απονεμήθηκαν είχε και η Τήνος την τιμητική της και συγκεκριμένα στην κατηγορία  StrategyInnovation και στην ενότητα Tουριστική ανάπτυξη πήρε Silver  βραβείο το AEOLIS TINOS SUITES byHOTEL BRAIN που βρίσκεται στον Μπερδεμιάρο της Τήνου και στην κατηγορία  Hotels & Resorts και στην ενότητα Traditional Guesthouse πήρε Gold βραβείο το CROSSROADS INN by  HOTELBRAIN που είναι στον Τριπόταμο της Τήνου.

Και βέβαια  τιμητικό βραβείο απονεμήθηκε στην δράση Tinos Food Paths για την ανάδειξη της γαστρονομίας της Τήνου.
Ο Δήμος Τήνου συγχαίρει όλες τις επιχειρήσεις που βραβεύτηκαν και ευχόμαστε του χρόνου να έχουμε ακόμα περισσότερες διακρίσεις καθώς επίσης συγχαίρει την ομαδική δράση Tinos Food Paths  που πράγματι  αναδεικνύει  τη γαστρονομία της Τήνου, μέσα από μια  ιδιαίτερη και συλλογική προσπάθεια και μια πρωτοτυπία για τα δεδομένα του νησιού μας, που στηρίζεται στην ανάδειξη του γαστρονομικού μας πλούτου, προβάλλοντας  συνάμα και αναβαθμίζοντας τις  σχέσεις των επαγγελματιών  μεταξύ τους, αλλά και των επαγγελματιών και των παραγωγών του πρωτογενούς τομέα του νησιού μας.

Συγχαρητήρια σε όλους σας,  μας κάνετε πράγματι υπερήφανους. 


Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top