νεα κρητη totalfitness news

διοικητής 6ης Περιφερειακής Διοίκησης, Λιμενικό, πλοίαρχος, Νίκος Σκευοφύλακας, ΣύροςΝέος διοικητής της 6ης Περιφερειακής Διοίκησης Λ.Σ o πλοίαρχος, Νίκος Σκευοφύλακας

Νέος διοικητής της 6ης Περιφερειακής Διοίκησης Λ.Σ o πλοίαρχος, Νίκος Σκευοφύλακας

Τον πλοίαρχο Λ.Σ. Νίκο Σκευοφύλακα, επέλεξε ο αρχηγός του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, για τη θέση του διοικητή της 6ης Περιφερειακής Διοίκησης Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής με έδρα τη Σύρο.
Ο κ. Σκευοφύλακας επιστρέφει στα γνώριμα νερά των Κυκλάδων μετά από θητεία  στην θέση του Διευθυντή Ελέγχου Διαχείρισης Ασφάλειας Πλοίων και Λιμενικών Εγκαταστάσεων του Κλάδου Επιθεώρησης Πλοίων στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.
Αξίζει να αναφερθεί ότι ο κ. Σκευοφύλακας θα είναι αρμόδιος για όλα τα λιμεναρχεία της 6ης Περιφερειακής Διοίκησης Λ.Σ. – Ελ. Ακτ., η οποία έχει έδρα την Σύρο και περιοχή δικαιοδοσίας αυτή των λιμενικών αρχών, Άνδρου, Κέας-Κύθνου, Μήλου, Θήρας, Τήνου, Μυκόνου, Σύρου, Πάρου και Νάξου.
Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Σκευοφύλακας είναι ένας έμπειρος και ικανότατος αξιωματικός του Λιμενικού Σώματος, οποίος έχει υπηρετήσει για πολλά χρόνια σε Λιμεναρχεία και υπηρεσίες των Κυκλάδων. Μεταξύ άλλων, υπήρξε Λιμενάρχης στην Σύρο(2010-2014) και παλαιότερα στην Σαντορίνη(2001-2004), με εξαιρετικό έργο και επιτυχημένη θητεία.
Μετά από μια επιτυχημένη θητεία ως Διευθυντής Ελέγχου Διαχείρισης Ασφάλειας Πλοίων και Λιμενικών Εγκαταστάσεων του Κλάδου Επιθεώρησης Πλοίων,  μετατίθεται στην θέση του Υποναύαρχου Λ.Σ κ. Αιβαλιώτη Κωνσταντίνου οποίος πρόσφατα τοποθετήθηκε στην 1η Περιφερειακή Διοίκηση ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ με έδρα τον Πειραιά και περιοχή δικαιοδοσίας αυτήν των Λιμενικών Αρχών που λειτουργούν στην Περιφέρεια Αττικής, πλην της νήσου Κυθήρων, καθώς και στην Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας.

πηγή cyclades24.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top