νεα κρητη totalfitness news

«Ασφαλείς» προβλέψεις για τον καιρό την Μ. Εβδομάδα.


Ολο και πιο κοντά προς το Πάσχα, ολοένα και πιο… ασφαλής η πρόγνωση του καιρού για τις μέρες της Μεγάλης Εβδομάδας με τον Τάσο Αρνιακό να εμφανίζεται σίγουρος μέχρι και τη Μεγάλη Τετάρτη.
Ο έμπειρος μετεωρολόγος του ΑΝΤ1, ξεκαθάρισε στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, πως από Μεγάλη Δευτέρα μέχρι και Μεγάλη Τετάρτη ο καιρός θα είναι σχετικά καλός σε όλη την Ελλάδα με θερμοκρασίες μέχρι και 22 – 23 βαθμούς, όμως για Μεγάλη Πέμπτη και Μεγάλη Παρασκευή αφήνει ορθάνοικτο το ενδεχόμενο μίνι κακοκαιρίας, αφού παραμένει στα προγνωστικά στοιχεία η εμφάνιση βαρομετρικού χαμηλού στην Σικελία, το οποίο κινούμενο ανατολικά και περνώντας πάνω απ’ τη χώρα μας, θα προκαλέσει κυρίως στα νότια τμήματά της, βροχές και ίσως καταιγίδες.
Για την Κυριακή του Πάσχα ο Τάσος Αρνιακός παραμένει επιφυλακτικός… «Από τη Μεγάλη Πέμπτη θα εμφανιστεί ξανά η αστάθεια στην ατμόσφαιρα, δεν φαίνεται όμως να έχουμε κάποια μεγάλη υποτροπή το Μεγάλο Σάββατο, ούτε την Κυριακή του Πάσχα. Απλά θα υπάρχει η αστάθεια και ίσως κάποιες μπόρες. Δεν δείχνει κάτι για κρύο καιρό, θα διατηρηθούν τα 20άρια…» τόνισε ο μετεωρολόγος του ΑΝΤ1.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top