νεα κρητη totalfitness news

Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σύρου-Τήνου κ. Δωροθέου Β’ τελέσθηκε στον Πανίερο Ναό της Ευαγγελιστρίας Τήνου η Ακολουθία των Αγίων και Αχράντων Παθών του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού, υπό του Αρχιερατικού Επιτρόπου της ιεράς νήσου Πρωτοπρ. Γεωργίου Φανερού συμπαραστατουμένου υπό των Διακόνων του Πανιέρου Ναού και με τη συμμετοχή του κ. Χαρ. Κουνέλη, ειδικού συμβούλου του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, του τ.Δημάρχου Ραφήνας και υποψ. Βουλευτή κ. Γ. Χριστόπουλου, του Γενικού Γραμματέα και μελών της Διοικούσης Επιτροπής του Ιερού Ιδρύματος Ευαγγελιστρίας, του επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολιτεύσεως του Δήμου Τήνου κ. Παν. Κροντηρά, των Προϊσταμένων των Σωμάτων Ασφαλείας στην Τήνο, του πολιτευτή κ. Χρ. Πολατσίδη, διατελεσάντων Επιτρόπων και πλήθους ευσεβών Τηνίων και προσκυνητών από όλη την Ελλάδα αλλά και μέρη του εξωτερικού που συρρέουν στην ιερά νήσο για τον εορτασμό του Αγίου Πάσχα.
Τους ύμνους του Όρθρου της Μ. Παρασκευής απέδωσαν οι Ιεροψάλτες του Ιερού Ιδρύματος, προεξάρχοντος του Πρωτοψάλτου κ. Στυλ. Κοντακιώτη.
Ο Αρχιερατικός Επίτροπος της ιεράς νήσου Πρωτοπρ. Γεώργιος Φανερός μετέφερε τις ευχές και ευλογίες του Σεβ. κ. Δωροθέου ευχόμενος σε όλους καλή κι ευλογημένη Ανάσταση.
Φωτογραφίες: Γεώργιος Πολυκανδρίτης, Δήμητρα Φανερού

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top