νεα κρητη totalfitness news

σωματείο ιδιωτικών υπαλλήλων ΚυκλάδωνΚάλεσμα σε σύσκεψη από το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Κυκλάδων

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,
Κυβέρνηση, ΕΕ, ΔΝΤ, ΣΕΒ ετοιμάζουν νέα επίθεση. Νέες μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις, κατάργηση όσων εργασιακών δικαιωμάτων έχουν μείνει, νέα άγρια φοροληστεία, όλα αυτά θα προστεθούν στα σημερινά βάσανα, οδηγώντας τους εργαζόμενους, τους αυτοαπασχολούμενους, τα λαϊκά στρώματα σε απόγνωση.
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ παζαρεύει το 4ο Μνημόνιο για τα συμφέροντα των επιχειρηματικών ομίλων καλλιεργώντας ξανά το γνωστό παραμύθι της ανάπτυξης, από την οποία θα είναι τάχα ωφελημένοι όλοι και οι επιχειρηματικοί όμιλοι και ο λαός.
Για τους εργαζόμενους ο λογαριασμός θα είναι βαρύς και ασήκωτος, όποτε κι αν το φέρουν. Μας καλούν να συνηθίσουμε την ανεργία, τη φτώχεια, την άθλια ζωή. Τα μέτρα που συζητούν, παρά τις αναβολές και τις δήθεν ασυμφωνίες, δεν αφήνουν κανένα περιθώριο για αυταπάτες, για προσδοκίες και για ανοχή.
Απευθύνουμε κάλεσμα οργάνωσης στις συνδικαλιστικές οργανώσεις της Σύρου, σε όλους τους εργαζόμενους. Σήμερα οι εξελίξεις επιβάλλουν να κλιμακώσουμε την πάλη σε κάθε κλάδο και χώρο δουλειάς. Έχουν συμφωνήσει και θα προχωρήσουν:
  • Στη μείωση του αφορολόγητου ορίου, που θα επιβαρύνει με αύξηση της φορολογίας μισθωτούς και συνταξιούχους και θα φέρει νέα δραματική μείωση του ήδη πενιχρού εισοδήματος.
  • Σε νέες μειώσεις σε μισθούς, σε νέες μειώσεις στις συντάξεις με την κατάργηση της προσωπικής διαφοράς, την εφαρμογή του νέου τρόπου υπολογισμού των συντάξεων, με ενίσχυση της μερικής απασχόλησης και των ελαστικών σχέσεων εργασίας, με τον υποκατώτερο μισθό, με μόνιμους «κόφτες».
  • Στην αύξηση της ανεργίας με την απελευθέρωση των ομαδικών απολύσεων.
  • Σε νέες ιδιωτικοποιήσεις.
  • Στο τσάκισμα της συνδικαλιστικής δράσης, του δικαιώματος στην απεργία με αντιδραστικό συνδικαλιστικό νόμο.
  • Στη δημιουργία Ειδικών Οικονομικών Ζωνών που επιβάλλουν εργασιακό καθεστώς ζούγκλας για τους εργαζόμενους, φορολογικό παράδεισο κι άλλα προνόμια για το κεφάλαιο.
Το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Κυκλάδων σας προσκαλεί σε σύσκεψη την Παρασκευή 7 Απρίλη, στις 19.30, στο Εργατικό Κέντρο Κυκλάδων, στα πλαίσια της προετοιμασίας κι ενημέρωσης των εργαζομένων με στόχο να το δυναμώνει το μέτωπο των εργαζομένων ενάντια στο μαύρο μέτωπο των καπιταλιστών και των συμμαχιών τους.
Να μεταφερθεί εικόνα από τα ιδιαίτερα ζητήματα που αντιμετωπίζει κάθε χώρος. Να οργανώσουμε τον αγώνα μας και να παλέψουμε για τις σύγχρονες ανάγκες μας, τα δικαιώματά μας.
Η λογική της ανάθεσης σε άλλους να μας λύσουν τα προβλήματα δοκιμάστηκε πολλές φορές τα τελευταία χρόνια κι έχουμε πικρή πείρα. Να προετοιμαστούμε ώστε να δοθεί γενική απεργιακή απάντηση στην ολομέτωπη επίθεση.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top