νεα κρητη totalfitness news

Συνάντηση Εργασίας για την Ανακύκλωση στην Τήνο


Συνάντηση Εργασίας για την Ανακύκλωση στην Τήνο 
Την Τρίτη του Πάσχα, ο Πρόεδρος της Κοιν.Σ.Επ "Καλλονή-Κελλιά" Ν. Δελασούδας, ο Δήμαρχος Τήνου Σ. Ορφανός, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ι. Σιώτος, η Αντιδήμαρχος για θέματα Τουρισμού Αν. Δεληγιάννη και ο Πρόεδρος του Ελληνικού Οργανισμού Ανακύκλωσης (Ε.Ο.ΑΝ.) Δ. Πολιτόπουλος συναντήθηκαν και συζήτησαν διεξοδικά για τη διαχείριση των ανακυκλώσιμων υλικών στο νησί μας. 

Από τη σύσκεψη προέκυψαν σημαντικές συμφωνίες οι οποίες για να υλοποιηθούν στηρίζονται στην πρόταση για συνάντηση του Προέδρου του Ε.Ο.ΑΝ. με τον πρόεδρο της Ελληνικής Εταιρείας Αξιοποίησης Ανακύκλωσης (Ε.Ε.Α.Α.) ώστε να εξεταστεί η δυνατότητα : 

 Της επαναλειτουργίας του οχήματος ανακύκλωσης που έχει παραχωρηθεί στο Δήμο, 
 Της προσθήκης ενός επιπλέον ρεύματος στα 2 υπάρχοντα ρεύματα ανακύκλωσης (που βρίσκονται στη διαδικασία εγκατάστασης σε όλη την επικράτεια του νησιού) για τη συλλογή του αλουμινίου-μετάλλου, 
 Την υπογραφή 3μερούς σύμβασης μεταξύ του Δήμου Τήνου, της Ελληνικής Εταιρείας Αξιοποίησης Ανακύκλωσης (Ε.Ε.Α.Α.) και της Κοιν.Σ.Επ "Καλλονή-Κελλιά" και σε άλλα ανακυκλώσιμα υλικά όπως συμβαίνει με το γυαλί στο οποίο τα αποτελέσματα είναι πέρα από κάθε προσδοκία. 

Είναι αντιληπτό, ότι αποτελεί βούληση όλων των εμπλεκόμενων φορέων η ανάγκη για την ουσιαστική έναρξη της Ανακύκλωσης στην Τήνο που θα οδηγήσει στην σταδιακή επίλυση του σημαντικού προβλήματος της διαχείρισης των απορριμμάτων του νησιού μας. 

Με εκτίμηση, 

Η Διοικούσα Επιτροπή της Κοιν.Σ.Επ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top