νεα κρητη totalfitness news

Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΑΡΙΑΣΝότης Μαριάς Ευρωβουλευτής, Επικεφαλής του Πολιτικού Κόμματος «ΕΛΛΑΔΑ - O ΑΛΛΟΣ  ΔΡΟΜΟΣ»,  Καθηγητής Θεσμών της ΕΕ στο Πανεπιστήμιο Κρήτης


Η τρόικα και οι δυνάμεις της νέας εξάρτησης προχωρούν πλέον ολοταχώς στην εμπέδωση της ξένης κατοχής, στη λεηλασία της δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας, στην παραπέρα κοινωνικοποίηση των ζημιών των τραπεζών και στην επιβολή μισθών και συντάξεων πείνας στο δημόσιο και στον ιδιωτικό τομέα.

Με τη σκληρή λιτότητα κυβέρνηση και τρόικα επιβάλλουν οικονομική ασφυξία στην αγορά και οδηγούν εκατομμύρια συμπολίτες μας στην φτώχεια και την ανεργία, τους νέους μας στην αναγκαστική μετανάστευση, τους ελεύθερους επαγγελματίες στα λουκέτα και τους δανειολήπτες στην απόγνωση. Επιβάλλουν δεκάδες φόρους και χαράτσια. Διαλύουν την αγροτική παραγωγή, το κοινωνικό κράτος, το σύστημα υγείας και την εκπαίδευση. Πτωχεύουν καθημερινά τον ίδιο το λαό μας και οδηγούν χιλιάδες συμπολίτες μας στα συσσίτια. 

Καταρρακώνουν την περηφάνια και την αξιοπρέπεια όλων μας.
Και όλα αυτά θα συνεχιστούν ακόμη πιο βίαια με το κλείσιμο της περίφημης δεύτερης αξιολόγησης και την εφαρμογή των νέων μέτρων που ισοδυναμούν με τέταρτο μνημόνιο.  Πρόκειται για ένα κατήφορο που δεν έχει τέλος. Η πολιτική αυτή, αν δεν ανατραπεί, θα συνεχιστεί για πολλές δεκαετίες.

Η Ελλάδα έχει μετατραπεί σε προτεκτοράτο της τρόικας. Και η ΕΕ σε «Ευρώπη των Δανειστών».

Δεν πάει άλλο. Ήρθε η ώρα ο καθένας από μας να αναλάβει τις ευθύνες του. Ήρθε η στιγμή να εκδηλώσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μια σαφή πρωτοβουλία προκειμένου να ξεκινήσει άμεσα, πολιτικά και οργανωτικά η συγκρότηση ενός νέου Πολιτικού Φορέα που θα ξεδιπλώσει τη δράση του σε όλα τα επίπεδα.

Για το λόγο αυτό αποφασίσαμε σύμφωνα με το άρθρο 29 του Νόμου 3023/2002 την ίδρυση του Πολιτικού Κόμματος «ΕΛΛΑΔΑ - Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ».

Σε μια φάση λοιπόν που η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ σάλπισε ισπανική υποχώρηση απέναντι στην Ευρωπαϊκή Ένωση των Δανειστών ανοίγοντας το δρόμο για το τέταρτο  μνημόνιο, η ίδρυση του Πολιτικού μας Κόμματος  «ΕΛΛΑΔΑ - O ΑΛΛΟΣ  ΔΡΟΜΟΣ» αποτελεί ένα παράθυρο ελπίδας και προοπτικής για τον  φτωχοποιημένο από την τρόικα και τα μνημόνια λαό μας  ο οποίος δεν  ανέχεται πλέον την εθνική ταπείνωση, τη φτώχεια, την ανεργία, τις  κατασχέσεις και το  ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας.

Η  ίδρυση  του Κόμματός μας είναι αποτέλεσμα συλλογικών διαδικασιών  διαβούλευσης με χιλιάδες πολίτες οι οποίες κορυφώθηκαν σε εκδηλώσεις που έγιναν στην Αθήνα (25/11/2016 και 28/01/2017), στη Θεσσαλονίκη (17/12/2016 και 11/3/2017), στο Ηράκλειο (12/2/2017), στα νησιά του Αιγαίου  και σε άλλες περιοχές της Πατρίδας μας. Επιπλέον πάνω από 200 συμπολίτες μας συμμετείχαν από τον Δεκέμβριο 2016 στις Ομάδες εργασίας για την επεξεργασία των θέσεων του Κόμματός μας.

Επισημαίνεται ότι το Κόμμα  μας «ΕΛΛΑΔΑ - O ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ» σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις αποκτά θεσμικό ρόλο ως «Κόμμα εκπροσωπούμενο στην Ευρωβουλή».
\
«ΕΛΛΑΔΑ - Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ» είναι πλέον το πλατύ Δημοκρατικό και Πατριωτικό Πολιτικό Κίνημα με το οποίο θα αγωνιστούμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ προκειμένου να καταργηθούν τα μνημόνια, να απελευθερωθεί η Πατρίδα μας από την τρόικα και τους τοκογλύφους δανειστές, να διαγραφεί το επονείδιστο χρέος, να διεκδικήσουμε τις γερμανικές αποζημιώσεις, να στηρίξουμε τα εθνικά μας Δίκαια απέναντι στις επιβουλές της Τουρκίας, να παλέψουμε για την ανασυγκρότηση της πρωτογενούς παραγωγής και για την ανακατανομή του παραγόμενου πλούτου. Για μία διαφορετική θέση της Πατρίδας μας στο παγκόσμιο γίγνεσθαι.
Το Πολιτικό μας Κίνημα «ΕΛΛΑΔΑ- Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ» γεννήθηκε μέσα από τους κοινωνικούς αγώνες ενάντια στο μνημόνιο και στην τρόικα και αγωνίζεται για μια κοινωνία δίκαιη με επίκεντρο τον Άνθρωπο. Για την αποκατάσταση των πολιτισμικών αξιών και της αξιοπρέπειας των Ελλήνων.

Τα μέλη του Κινήματός μας πρωτοστάτησαν στις συλλογικές δράσεις που οργανώθηκαν στις πλατείες και στις γειτονιές των πόλεων της Πατρίδας μας, στους χώρους δουλειάς και στα Πανεπιστήμια.

Το Πολιτικό μας Κίνημα  «ΕΛΛΑΔΑ- Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ» δεσμεύεται ότι θα συνεχίσει να αγωνίζεται αταλάντευτα για την ανάπτυξη της εθνικής οικονομίας αποκλειστικά προς όφελος του Ελληνικού λαού και για την εμπέδωση της αξιοκρατίας, της ισονομίας, της κοινωνικής δικαιοσύνης και της αλληλεγγύης.

Για να μπει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας η κομματοκρατία, η ρουσφετολογία, ο παλιός πολιτικός κόσμος,  και τα μνημονιακά κόμματα, παλαιά και νέα,  που κυριαρχούν σήμερα στην Ελληνική Βουλή.

Καλούμε λοιπόν όλους τους συμπολίτες μας που ενστερνίζονται αυτές τις απόψεις, που δεν θέλουν η Ελλάδα να μετατραπεί σε ένα απέραντο hotspot με χιλιάδες πρόσφυγες και παράνομους μετανάστες να συμπορευθούν μαζί μας.


Γιατί υπάρχει ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ για την ΕΛΛΑΔΑ μας.»

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top