νεα κρητη totalfitness news

Αποτέλεσμα εικόνας για μιχαλης χαλαρηςO Μιχάλης Χάλαρης, μέλος της Επιτροπής Οργανωτικού Συντονισμού της Δημοκρατικής
Συμπαράταξης και μέλος της Συντονιστικής Γραμματείας των Κινήσεων Πολιτών για την Σοσιαλδημοκρατία μέσω της προσωπικής σελίδας του στο FACEBOOK και στο twitterέκανε την ακόλουθη δήλωση για την 1η Μάη συνοδευόμενη ταυτόχρονα και την ανάρτηση του Ευρωπαικού Σοσιαλιστικού Κόμμματος (PES):

«1η MAH: Σήμερα θυμόμαστε τον αγώνα που ξεκίνησαν οι παππούδες μας κατά τη διάρκεια του 20ου αιώνα για να μας δώσουν τα δικαιώματα στην εργασία που απολαμβάνουμε σήμερα. Το δικαίωμα σε υγιές και ασφαλές χώρους εργασίας, το δικαίωμα στην χορήγηση εβδομαδιαίας ανάπαυσης, το δικαίωμα στις αμειβόμενες διακοπές, είναι μόνο κάποια από αυτά.
Δεν μπορούμε όμως να θεωρήσουμε αυτά τα δικαιώματα ως δεδομένο πλέον. Πρέπει να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε γι 'αυτούς και πρέπει να προχωρήσουμε περισσότερο: να μειώσουμε το χάσμα των αμοιβών μεταξύ των φύλων και να κάνουμε πραγματικότητα την ίση μεταχείριση μεταξύ όλων των μορφών των εργαζομένων. Ειδικά για τη χώρα μας η αντιμετώπιση της ανεργίας πρέπει να αποτελεί τη μέγιστη προτεραιότητα όλων των υγιών πολιτικών δυνάμεων του τόπου παράλληλα με την ανόρθωση της οικονομίας, την προστασία των δικαιωμάτων των εργαζομένων και την στήριξη των ευάλωτων ομάδων».


-- 
Χάλαρης Μιχάλης
 
Το προσωπικό μου ιστολόγιο: http://chalarismichalis.blogspot.com
 
 
Follow me on Twitter: www.twitter.com/ChalarisMichail     (@ChalarisMichail)
 
Join me on Linkedin: www.linkedin.com/chalarismichail

Watch me on  Youtube

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top