νεα κρητη totalfitness news

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο αγώνας ιστιοπλοΐας ανοιχτής θάλασσας ¨Τρίγωνο Κυκλάδων¨, που διοργανώθηκε από τους Ναυτικούς Ομίλους Σύρου, Πάρου και Τήνου, ολοκληρώθηκε αφήνοντας σε όλους τις καλύτερες εικόνες.

Οι Ναυτικοί Όμιλοι, οι κυβερνήτες και τα πληρώματα των σκαφών, οι αρχές των νησιών μας, τα καταστήματα που προσέφεραν τοπικά εδέσματα –παραδοσιακά προϊόντα –ποτά,  οι φίλοι και ευεργέτες των Ναυτικών Ομίλων συμμετείχαν ο καθένας με τον δικό του ρόλο στην διοργάνωση αυτή, που ξεκίνησε ως ιδέα και τείνει να γίνει θεσμός, συμβάλλοντας στο άριστο αποτέλεσμα που όλοι οι συμμετέχοντες απήλαυσαν.

Η ιστιοπλοΐα συμβάλλει στη διάσωση της ναυτικής παράδοσης του τόπου μας, καλλιεργεί το ναυταθλητισμό και προσφέρει μια εναλλακτική  προσέγγιση στον τουρισμό.

Η καθολική στήριξη από τις αρχές του τόπου και τους επαγγελματίες ήταν πλέον ενθαρρυντική για το Διοικητικό Συμβούλιο του Ναυτικού Ομίλου Τήνου, γεγονός που μας χαροποίησε ιδιαίτερα και μας  ώθησε να προσπαθούμε ακόμα πιο πολύ για την πραγμάτωση των σκοπών του Ομίλου μας.

Για το Δ.Σ.

           Ο Αντιπρόεδρος                      Η Γεν. Γραμματέας

         Μάνθος Δελλατόλας                       Μαρία Δενεκαρία 
dimostinou.eu

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top