νεα κρητη totalfitness newsΗ επόμενη… ημέρα στον Α.Ο. Σύρου φαίνεται να είναι πιο κοντά από ποτέ, αφού με επιστολή του ο πρόεδρος του Ιστορικού σωματείου των Κυκλάδων… ανοίγει την πόρτα της διοίκησης στους νέους… συμπαίκτες. Όπως αναφέρει η επιστολή Φώσκολου παρακάτω ήδη υπάρχει ενδιαφέρον από μία ομάδα που θέλει να… μπει στη διοίκηση και να δημιουργηθεί ένα νέο… μοντέλο. Ήταν και είναι δεδομένο πως για να μπορέσει να προχωρήσει ο Α.Ο. Σύρου στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, χρειάζεται περισσότερα άτομα που θα μπορούν να ενισχύσουν την ομάδα οικονομικά. Μόνος ο Φώσκολος δεν είχε τη δυνατότητα να το πράξει. Τώρα απομένει να δούμε ποιοι θα ενδιαφερθούν πραγματικά, αν μπουν και πότε θα το πράξουν. Επίσης, αναμένουμε με αγωνία το νέο διοικητικό σχήμα, αφού θα πρέπει να ξεκινήσει άμεσα στο χτίσιμο της νέας ομάδας.

Η επιστολή του προέδρου του Α.Ο. Σύρου
Ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο
Σε μία χρονιά που ήταν το αποκορύφωμα της επιτυχημένης παρουσίας του ΑΟ Σύρου μετά την επανίδρυση του, τόσο εγώ όσο και όλα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου νιώθουμε γεμάτοι χαρά γι αυτά που πέτυχε η ομάδα μας.
Δεν ήταν μόνο η κατάκτηση του Κυπέλλου και του Πρωταθλήματος, που έφεραν το νταμπλ στο νησί μας μετά από πολλά χρόνια, δεν ήταν η χαρά που χαρίσαμε, αλλά αυτό που μετρά περισσότερο για εμάς είναι ότι μαζί με τη στήριξη του κόσμου και των χορηγών μας καταφέραμε να φτάσουμε στον ΑΟ Σύρου εκεί που του αξίζει.  
Όπως όμως αναφέρει ένα σοφό μας ρητό «Ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο» … Με χαροποιεί ιδιαίτερα που «ξαφνικά» σήμερα υπάρχει η πρώτη επίσημη πρόταση για το αύριο της ομάδας. Εγώ ήμουν ο πρώτος είχα ζητήσει δυνατούς παίκτες να μπουν στη διοίκηση της ομάδας, εγώ θα είμαι και αυτός που θα το στηρίξω.
Η πρωτοβουλία που φαίνεται να παίρνουν καταξιωμένα μέλη του Συριανού ποδοσφαίρου πιστεύω ότι θα λειτουργήσει για το καλό της ομάδας και θα αποτελέσει την αφετηρία για μία ακόμη καλύτερη μέρα για τον ΑΟ Σύρου που του αξίζει να βρίσκεται πάντα ψηλά.
Μοναδικός στόχος όλων όσων αγαπάμε τον ΑΟ Σύρου, είναι η ομάδα να καταφέρει να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής και να έχει μία αξιοπρεπή πορεία.
Αφού λοιπόν διαπιστώνω ότι υπάρχει ενδιαφέρον για την επόμενη μέρα, τότε μπορώ και εγώ να συμβάλω από την πλευρά μου για να διευκολύνω την εξέλιξη των πραγμάτων.
Πλέον ο δρόμος είναι ανοιχτός σε κάθε νέο μοντέλο διοίκησης, που θα είναι ικανό να τρέξει τις μεγάλες υποχρεώσεις της ομάδας. Ελπίζω αυτές οι προσδοκίες να ευδοκιμήσουν και να φέρουν αποτελέσματα.
Ελπίζω το ενδιαφέρον να αποτυπωθεί και εμπράκτως και να μεταφραστεί με τη συμμετοχή δυνατών παραγόντων στο νέο διοικητικό συμβούλιο. Εγώ θα είμαι ΕΔΩ, θα αναμένω και ως πιστός στρατιώτης του ΑΟ Σύρου θα μπω στη μάχη αν αυτό κριθεί απαραίτητο.
Ο βαθιά ''ΑΟΣΙΤΗΣ'', πρόεδρος Γιώργος Φώσκολος
Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top