νεα κρητη totalfitness news

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ


Πρόγραμμα βιωματικής προσέγγισης των διαβητικών ασθενών

Το Μητροπολιτικό Κοινωνικό ιατρείο Ελληνικού συνεχίζει δυναμικά την προσφορά του, με κύριο στόχο να κρατήσει όρθια την χειμαζόμενη κοινωνία.
Ξεκινάμε ένα πρόγραμμα βιωματικής προσέγγισης των διαβητικών ασθενών του ιατρείου μας, λόγω της διαπίστωσης της δυσκολίας των διαβητικών ασθενών να διατηρήσουν μια καλή ισορροπία της νόσου τους. Tα αίτια πολλά, όπως η αδυναμία τήρησης ανάλογης διατροφής, λόγω οικονομικής δυσπραγίας, η σίτισή τους σε κοινωνικούς φορείς και η άσχημη ψυχολογία τους λόγω συσσωρευμένων κοινωνικών και οικονομικών προβλημάτων.  Όλα αυτά καταλήγουν συχνά να επηρεάζουν ακόμη και την τήρηση της φαρμακευτικής τους αγωγής.


Το πρόγραμμα θα υλοποιείται από ιατρό ενδοκρινολόγο μια φορά την εβδομάδα, σε μικρές ομάδες των δέκα ατόμων. Θα αφορά την διαχείριση της καθημερινότητάς τους σχετικά με την νόσο (εναλλακτικοί διατροφικοί συνδυασμοί, πρόσβαση / επιλογή για άσκηση, τήρηση φαρμακευτικής αγωγής, περαιτέρω συζήτηση / παραπομπή για αντιμετώπιση θεμάτων). Στόχος του είναι η βελτίωση της ποιότητας ζωής αυτών των ασθενών αλλά και η αποφυγή  δυσάρεστων συνεπειών από τη  νόσο μακροπρόθεσμα.
Το συγκεκριμένο πρόγραμμα απευθύνεται αποκλειστικά σε ασθενείς του ιατρείου μας και εντάσσεται στα πλαίσια προληπτικής ιατρικής που εφαρμόζουμε.
ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ
ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
(ΔΕΥΤΕΡΑ-ΠΕΜΠΤΗ 10:00-20:00, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10:00-19:00) και (ΣΑΒΒΑΤΟ 10:00-14:00)
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 210 9631950
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΑΤΡΕΙΟΥ: εντός της πρώην Αμερικανικής βάσης
(δίπλα στο Πολιτιστικό Κέντρο Ελληνικού, 200 μέτρα από την Τροχαία Ελληνικού)
Ιστοσελίδα http://www.mkiellinikou.org Email mkiellinikou@gmail.com

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top