νεα κρητη totalfitness news

ΤΑ ΚΡΑΣΙΑ ΤΗΣ ΣΑΜΟΥ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗΣ


Το Σαμιώτικο κρασί στο νησί της Μεγαλόχαρης

Μιλά στη γλώσσα της θρησκείας μας. Υπογραμμίζει τη στιγμή που προσερχόμαστε ευλαβικά να μεταλάβουμε το σώμα και το αίμα του Κυρίου. Συνδέεται άρρηκτα με τις παραδόσεις αλλά και τον πολιτισμό των νησιών μας.

Ο «Εκκλησιαστικός οίνος» του ΕΟΣ Σάμου είναι ένα μόνο από τα υπέροχα κρασιά του συνεταιρισμού που θα παρουσιαστούν σήμερα Πέμπτη 4 Μαΐου στον εκθεσιακό χώρο EXC (Λεωφόρος Σταυρού Κιονίων Τήνου) από τις 5 το απόγευμα και στα πλαίσια της ειδικής θεματικής εκδήλωσης οινοχοϊας και γευσιγνωσίας που διοργανώνει το «Ποτοπωλείο» του Ιάκωβου Φιλιππούση. 

Αφορά στους επαγγελματίες του χώρου εστίασης προκειμένου να γνωρίσουν, να γευθούν, να ενημερωθούν διεξοδικά για τους εξαιρετικής ποιότητας οίνους του Ενιαίου Οινοποιητικού Αγροτικού Συνεταιρισμού της Σάμου, οι οποίοι διανέμονται στην Ελλάδα από τον στρατηγικό εταίρο «Ελληνικά Κελλάρια». Στη βραδιά οινογευσίας θα παρουσιαστούν επίσης οίνοι των σημαντικότερων οινοποιείων της χώρας μας, όπως ROUVALIS WINERY, N. LAZARIDI, Kτήμα Porto Carras, KATOGI strofilia, κ.α.

Το Συνεταιριστικό σχήμα του ΕΟΣΣ αποτελεί ένα από τα πιο παλιά της Ελλάδας, καθώς ιδρύθηκε το 1934 και συγκαταλέγεται μεταξύ των 10 μεγαλύτερων οινοποιείων της χώρας μας. Τα κρασιά της Σάμου έχουν συγκεντρώσει εκατοντάδες βραβεία σε διεθνείς διαγωνισμούς και εκθέσεις, ενώ κάθε χρόνο νέες διακρίσεις προστίθενται διαρκώς. Αποτελούν τον κυριότερο πρεσβευτή της Ελλάδας στο εξωτερικό, με εξαγωγές όχι μόνο στην Ευρώπη αλλά και σε όλο τον κόσμο.

Η οινική παραγωγή του ΕΟΣ Σάμου περιλαμβάνει γλυκείς, ξηρούς και ημίξηρους οίνους, μοναδικούς στη γεύση! Κρασιά που με το κρυστάλλινο χρώμα τους και τα έντονα φρουτώδη τους αρώματα, μας ταξιδεύουν στον κόσμο της εκλεπτυσμένης γεύσης που μπορεί και είναι προσιτή στην καθημερινότητά μας.

Με την αδιαμφισβήτητη υψηλή τους ποιότητα, υγκεντρώνουν όλες τις γευστικές ιδιαιτερότητες που τους προσδίδει η καλλιέργειά τους σε ορεινές αναβαθμίδες.

Δοκιμάστε τα σήμερα, στο νησί της Μεγαλόχαρης…

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top