νεα κρητη totalfitness newsΗ αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε για το εντυπωσιακό τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου “Τήνος Cup”, που φαίνεται πως έχει έρθει για να… μείνει!
Η διοργάνωση αποτελεί πλέον θεσμό, αφού φέτος είναι η 5η χρονιά που διοργανώνεται  στο νησί της Παναγίας. Το “Τήνος Cup” θα διεξαχθεί και φέτος σε 2 περιόδους, 21, 22, 23 & 24 και  25, 26 & 27 Ιουνίου, με δικαίωμα συμμετοχής σε 5 ηλικιακές κατηγορίες (2008-09, 2006-07, 2004-05, 2002-03, 1999-01).
Για την ιδιαίτερα πετυχημένη έκβαση του Τήνος Cup μίλησε γεμάτος χαρά ο υπεύθυνος της προσπάθειας αυτής, Αντώνης Φώσκολος: “Είναι η 5η συνεχόμενη χρονιά που πήραμε την πρωτοβουλία να διοργανώσουμε το τουρνουά αυτό. Βλέπουμε την προσπάθειά μας να γιγαντώνεται με την συμμετοχή ομάδων από όλη την Ελλάδα και έτσι πλεόν η διοργάνωση χωρίζεται σε 2 περιόδους. Δεν θα ήθελα να κρύψω πως η μέχρι στιγμής συμμετοχή, μας έχει βάλει σε σκέψεις και για την δημιουργία και 3ης περιόδου, αλλά αυτό είναι κάτι που δεν θα ήθελα να ανακοινώσω ακόμη. Εμείς θέλουμε και είναι σίγουρο πως θα ανταποκριθούμε στις προσδοκίες που έχουν δημιουργήσει οι Ακαδημίες στη χώρα μας και ύστερα και από το πράσινο φως που πήραμε από το Δήμαρχο του νησιού κ. Σίμο Ορφανό και την πολύτιμη αρωγή του ΠΑΣ Τήνου, η φετινή διοργάνωση θα είναι η καλύτερη από όλες τις προηγούμενες».
Ακολουθεί το βίντεο από την διοργάνωση:


Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top