νεα κρητη totalfitness news

Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΛΟΙΩΝ

Απαιτούν άμεση συνεδρίαση της ΕΕ της ΠΝΟ για απόφαση συμμετοχής στην πανεργατική απεργία

Την άμεση συνεδρίαση της ΕΕ της ΠΝΟ, προκειμένου να παρθεί απόφαση συμμετοχής στην απεργία στις 17 Μάη ή όποτε η κυβέρνηση φέρει τα νέα μέτρα στη Βουλή, απαιτούν τα ναυτεργατικά σωματεία ΠΕΜΕΝ - «ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ» - ΠΕΕΜΑΓΕΝ - ΠΕΠΡΝ και ΠΕΣ/ ΝΑΤ.
Σε ανακοίνωσή τους καλούν τους ναυτεργάτες, τους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους να προετοιμάσουν «με αγωνιστική αισιοδοξία», όπως αναφέρουν, «σε κάθε χώρο δουλειάς, στις σχολές, στις γειτονιές, την πανελλαδική πανεργατική απεργία στις 17 Μάη» και τονίζουν πως «είμαστε σε ετοιμότητα για άμεση απεργιακή απάντηση, αν η κυβέρνηση φέρει νωρίτερα προς ψήφιση τα νέα αντεργατικά μέτρα».
Από παλιότερη απεργιακή κινητοποίηση των ναυτεργατώνΑπό παλιότερη απεργιακή κινητοποίηση των ναυτεργατών
Συγκεκριμένα, τα ναυτεργατικά σωματεία αναφέρουν:
«Τα ναυτεργατικά σωματεία ΠΕΜΕΝ - "ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ" - ΠΕΕΜΑΓΕΝ - ΠΕΠΡΝ και η ΠΕΣ/ΝΑΤ χαιρετίζουν τους ναυτεργάτες, τους εργαζόμενους, για τη συμμετοχή τους στην απεργία της Εργατικής Πρωτομαγιάς και στις μαζικές συγκεντρώσεις των δυνάμεων του ΠΑΜΕ.
Οι χιλιάδες εργαζόμενοι που συμμετείχαν στις απεργιακές συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ, έστειλαν μήνυμα αντίστασης και αγώνα ενάντια στην καπιταλιστική βαρβαρότητα, την πολιτική του κεφαλαίου, που προκαλεί τους πολέμους, την προσφυγιά, τη μετανάστευση, τη φτώχεια, την ανεργία.
Η επιτυχία της απεργίας για την Εργατική Πρωτομαγιά αποτελεί πολύτιμη παρακαταθήκη για να δυναμώσει ο ταξικός αγώνας σε κάθε χώρο δουλειάς, για το σύνολο των προβλημάτων της εργατικής τάξης, για την ανασύνταξη του εργατικού κινήματος, να γίνει πράξη η ιστορική αποστολή της εργατικής τάξης, συντρίβοντας τα δεσμά της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο, να γίνουμε κυρίαρχοι του πλούτου που παράγουμε.
Καλούμε τους ναυτεργάτες, τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, με αγωνιστική αισιοδοξία προετοιμάζουμε σε κάθε χώρο δουλειάς, στις σχολές, στις γειτονιές την πανελλαδική πανεργατική απεργία στις 17 Μάη, είμαστε σε ετοιμότητα για άμεση απεργιακή απάντηση αν η κυβέρνηση φέρει νωρίτερα προς ψήφιση τα νέα αντεργατικά μέτρα.
Απαιτούμε την άμεση συνεδρίαση της ΕΕ της ΠΝΟ για λήψη απόφασης συμμετοχής στην απεργία».

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top