νεα κρητη totalfitness newsΜε την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σύρου-Τήνου κ. Δωροθέου Β’ τελέσθηκε Ιερά Αγρυπνία μετ’ αρτοκλασίας την Τρίτη 9 Μαΐου στον Πανίερο Ναό της Ευαγγελιστρίας Τήνου, υπέρ επιτυχίας, φωτισμού και προόδου των διαγωνιζομένων μαθητών και μαθητριών του Γυμνασίου και των Λυκείων στις προαγωγικές και πανελλαδικές εξετάσεις ανά την επικράτεια, με τη συμμετοχή των μαθητών, των γονέων τους και των διευθυντών και εκπαιδευτικών των Σχολείων της ιεράς νήσου, πολλοί εκ των οποίων συμμετείχαν στη Θεία Μετάληψη.
Μετά το πέρας της Ιεράς Αγρυπνίας τελέσθηκε δέηση προ του ιερού Εικονίσματος της Μεγαλόχαρης και ανεγνώσθη ευχή υπέρ φωτισμού των διαγωνιζομένων μαθητών. Ακολούθως ανεγνώσθη και το μήνυμα του Σεβασμιωτάτου προς τους διαγωνιζομένους μαθητάς.
Ο Αρχιερατικός Επίτροπος της ιεράς νήσου Πρωτοπρ. Γεώργιος Φανερός μετέφερε τις ευλογίες του Σεβ. κ. Δωροθέου Β’ και ευχήθηκε καλή επιτυχία στους μαθητές και τις μαθήτριες και καλή δύναμη στους Εκπαιδευτικούς για το έργο τους.
Φωτογραφίες: Χρίστος Τουφεκλής

tinos 1

tinos 1

tinos 1
tinos 1Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top