νεα κρητη totalfitness news

Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ
ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ

            Με τις διατάξεις του άρθρου 4 του ν.2703/1999 καθιερώθηκε η 9η Μαΐου, ημέρα λήξης του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, ως ημέρα πανελλαδικού εορτασμού των εθνικών αγώνων και της Εθνικής Αντίστασης κατά του ναζισμού και του φασισμού, για την έμπρακτη απόδοση της οφειλόμενης από το έθνος τιμής προς τους πολεμιστές, τους αγωνιστές, τους νεκρούς και τα θύματα του ιερού αγώνα και της Εθνικής Αντίστασης 1941-1944 του Ελληνικού Λαού εναντίον των εχθρικών στρατευμάτων κατοχής.
Τιμώντας την ημέρα αυτή θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω εκδηλώσεις :

ΤΡΙΤΗ 9 ΜΑΪΟΥ 2017

1.Γενικός σημαιοστολισμός σε όλο το νομό, από την 8η πρωινή ώρα μέχρι και τη δύση του ηλίου της 9ης Μαΐου 2017.
2.Φωταγώγηση όλων των δημοσίων καταστημάτων, καταστημάτων ΝΠΔΔ, ΟΤΑ, Τραπεζών και Οργανισμών Κοινής Ωφέλειας από τη δύση του ηλίου της 9ης Μαΐου μέχρι τις πρωινές ώρες της επομένης.
ΩΡΑ 10.30 π.μ.
Επίσημη Δοξολογία στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Σύρου-Τήνου-Άνδρου-Κέας-Μήλου και Μυκόνου κ.κ. Δωρόθεου Β΄.
Τέλος προσέλευσης στον Ι.Ν. 10:20
Επιμνημόσυνη δέηση στο μνημείο της Εθνικής Αντίστασης (παραλία Ερμούπολης) και κατάθεση στεφάνων από τους κ.κ. Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Βουλευτές του Νομού, Ανώτερο Διοικητή Φρουράς Σύρου, Δήμαρχο Σύρου-Ερμούπολης, Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, Διοικητή 6ης Περιφερειακής Διοίκησης Λιμενικού Σώματος, Περιφερειακό Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νοτίου Αιγαίου και εκπροσώπους λοιπών φορέων που επιθυμούν να τιμήσουν την επέτειο.
Εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας από τον κ. Ηρακλή Βούλτσο, Αντιστράτηγο ε.α. - τέως Γενικό Γραμματέα Δήμου Ερμούπολης.

Σιγή ενός λεπτού. ΕΘΝΙΚΟΣ ΥΜΝΟΣ
Παρακαλούνται να ρυθμίσουν:
α.Τα της ιεροτελεστίας, η Ιερά Μητρόπολη Σύρου, Τήνου κ.λ.π.
β.Τα της διάθεσης της Μουσικής, ο Δήμος Σύρου-Ερμούπολης.
γ.Τα της τάξης,  η Αστυνομική Διεύθυνση Κυκλάδων και το Λιμεναρχείο Σύρου.  
Υπεύθυνοι για την ορθή εφαρμογή του προγράμματος ορίζονται οι υπάλληλοι της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου  Κωνσταντίνος Μουρσελάς και Κωνσταντίνος Ρουσουνέλος.


                                                                        Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
                                        

                                                                                        ΓΕΩΡΓΙΟΣ   ΛΕΟΝΤΑΡΙΤΗΣ


Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top