νεα κρητη totalfitness news

+ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΚΑΘΟΛΙΚΟΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ  
ΝΑΞΟΥ-ΤΗΝΟΥ-ΑΝΔΡΟΥ-ΜΥΚΟΝΟΥ

Τήνος 23/05/2017
Προς 
Το Διοικητικό Συμβούλιο της BLUESTAR

Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε, αξιότιμα μέλη του ΔΣ
Της Ναυτιλιακής  Εταιρείας BLUESTAR
Με μεγάλη μου λύπη πληροφορήθηκα ότι,  από τις 25 Μαΐου 2017 και στη διάρκεια μιας μεγάλης περιόδου του καλοκαιριού, τα πλοία σας από Πειραιά προς Μύκονο δεν θα προσεγγίζουν το λιμάνι της Τήνου.
Επειδή γνωρίζω πόσο σοβαρή είναι η Εταιρεία σας και πόσο εξυπηρετική, θέλω να σας παρακαλέσω να μην αφήσετε το νησί της Τήνου για τρεις ημέρες την εβδομάδα χωρίς επικοινωνία με το γειτονικό  νησί της Πρωτεύουσας  των Κυκλάδων, τη Σύρο.
Αυτή η αλλαγή των δρομολογίων  των  πλοίων σας στη γραμμή Πειραιάς – Μύκονος χωρίς την προσέγγιση στην Τήνο, θα δημιουργήσει μεγάλα οικονομικά προβλήματα στο νησί μέσα  στο καλοκαίρι που  οι κάτοικοι και της Τήνου περιμένουν να βελτιώσουν τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες τους με την άφιξη προσκυνητών, παραθεριστών και  τουριστών.
Η εικόνα που έχουμε  για την  Εταιρεία σας και την εξυπηρέτηση που μας εξασφαλίζει είναι τόσο καλή και θέλουμε να την διατηρήσουμε.
Σας παρακαλώ λοιπόν να επανεξετάσετε με κατανόηση και για την Τήνο και άμεσα αυτή τη δυσμενή για το νησί απόφασή σας και να θελήσετε να την αλλάξετε, έτσι θα μας πείσετε  και πάλι ότι δεν κάνετε καμία διάκριση μεταξύ Σύρου –Τήνου και Μυκόνου και μοναδικός σκοπός σας είναι η εξυπηρέτηση των νησιών.
Ο  Θεός να σας ευλογεί με τις ικεσίες της Παναγίας Θεοτόκου.
Σας ευχαριστώ.
Με εκτίμηση
+Νικόλαος
Καθολικός Αρχιεπίσκοπος Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top