νεα κρητη totalfitness news


Συγκέντρωση μπροστά στο ΑΣΕΠ πραγματοποίησαν σήμερα περίπου 50 υποψήφιοι της προκήρυξης 3Κ, οι οποίοι διαμαρτύρονται για το γεγονός ότι δεν έχουν εκδοθεί μέχρι στιγμής οι οριστικοί πίνακες επιτυχόντων. 
Εκπρόσωποι των υποψηφίων συναντήθηκαν με στελέχη του ΑΣΕΠ αλλά, όπως τόνισαν, παρά τις πιέσεις του προηγούμενου διαστήματος, αλλά και τις διαβεβαιώσεις ότι σήμερα θα προσδιοριζόταν η τελική ημερομηνία, δεν έλαβαν ικανοποιητικές απαντήσεις σε σχέση με την ημερομηνία ανακοίνωσης των οριστικών πινάκων (σ.σ. πληροφορίες από τους υποψηφίους αναφέρουν ότι τους ειπώθηκε ότι 17 ή 18/1 θα ολοκληρωθεί ο δεύτερος κύκλος ελέγχου και οι οριστικοί πίνακες θα ανακοινωθούν τέλη Φεβρουαρίου. αρχές Μαρτίου) , και γι’ αυτό προανήγγειλαν κλιμάκωση των κινητοποιήσεών τους το επόμενο διάστημα.
Όπως έχει γράψει η aftodioikisi.gr, οι υποψήφιοι στρέφονται όχι μόνο κατά τους ΑΣΕΠ αλλά και κατά της κυβέρνησης τονίζοντας ότι υπήρξαν δεσμεύσεις τόσο από την Ανεξάρτητη Αρχή όσο και από υπουργούς ότι οι οριστικοί πίνακες θα ανακοινωθούν, αρχικά. 30 Νοεμβρίου και στη συνέχεια 31 Δεκεμβρίου, κάτι που δεν έγινε.
Παράλληλα επιρρίπτουν ευθύνες στον τρόπο που έγινε η διαδικασία της προκήρυξης 3Κ, καθώς δεν υπήρξε ο λεγόμενος «προέλεγχος», με αποτέλεσμα πολλοί από τους υποψηφίους να δηλώσουν λάθος στοιχεία, γεγονός που έχει διπλή συνέπεια:
-Πρώτον, πολλοί από αυτούς να εργάζονται παράτυπα με τους προσωρινούς πίνακες.
-Δεύτερον, να έχει καθυστερήσει η διαδικασία ελέγχου για την έκδοση των οριστικών πινάκων.
Υπενθυμίζεται ότι η σημερινή κινητοποίηση είχε την συμπαράσταση της ΠΟΠ-ΟΤΑ, όχι όμως και της ΠΟΕ-ΟΤΑ, που ουδέποτε απάντησε στο σχετικό κάλεσμα των υποψηφίων. 

πηγή

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top