νεα κρητη totalfitness news

 Αποτέλεσμα εικόνας για mega
 

Έτοιμο το κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη και ένα δεύτερο… «Mega» γεννιέται στις εγκαταστάσεις του πρώην Alter, στο Μπουρνάζι του Περιστερίου.
Δημοφιλείς δημοσιογράφοι στο δυναμικό του καναλιού.

Ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού έχει ήδη καταθέσει αίτηση στο ΕΣΡ για μία από τις άδεις που δεν έχουν ακόμα κάτοχο, ενώ έχει καταθέσει και εγγυητική επιστολή.
Παρόλα αυτά, το νέο κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη θα εκπέμψει πρώτα διαδικτυακά, μέσα στον Μάρτιο και σε επόμενη φάση τηλεοπτικά.

Το ανθρώπινο δυναμικο

Οι εργασίες στο υπόγειο του κτιρίου όπου στεγάζεται ο Όμιλος Μαρινάκη, δηλαδή οι εφημερίδες «Νέα» και «Βήμα» είναι πυρετώδεις. Η διευθύντρια του καναλιού, Πόπη Τσαπανίδου και η επιτελική ομάδα της συνθέτουν ένα πολύ «δυνατό» τηλεοπτικό σύνολο, στο οποίο έχει ποντάρει ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Χαρακτηριστικά δίπλα στην Πόπη Τσαπανίδου βρίσκονται οι Ανδρέας Παναγόπουλος, Θανάσης Τρομπούκης, Αλέξανδρος Κλώσσας και Γιάννης Μούτσος. Επίσης, στο δυναμικό τουκαναλιού ανήκει και ο Παναγιώτης Στάθης, γνωστός από τη θητεία του στο Star.
Το πρόγραμμα του καναλιού θα είναι, αρχικά, οκτάωρο και θα περιλαμβάνει, κυρίως, ενημερωτικές εκπομπές, ενώ θα δοθεί ευκαιρία και σε νέα πρόσωπα να αναδειχθούν.

Το όνομα του καναλιού

Ο τίτλος του καναλιού, κατά πάσα πιθανότητα, θα είναι «Μega One», ενώ μάχη θα δοθεί και για την ταινιοθήκη, το αρχείο των ειδήσεων και το λογότυπο του Mega, που πλέον εκπέμπει μόνο μέσω Internet και είναι σε καθεστώς ειδικής εκκαθάρισης, αναμένοντας τον πλειστηριασμό των περιουσιακών στοιχείων της Τηλέτυπος.

Βαγγέλης Μαρινάκης: Τα σενάρια για την τηλεοπτική άδεια που ζητά η Alter Ego

Οι εργασίες στα γραφεία της Alter Ego, ιδιοκτησίας του μεγαλομετόχου του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη, είναι έντονες καθώς ετοιμάζουν να βγάλουν στον αέρα το νέο κανάλι.

Τσαπανίδου διευθύντρια Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η τηλεοπτική πρεμιέρα της Alter Ego του Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού έχει εδώ και καιρό καταστρώσει τα τηλεοπτικά του σχέδια χωρίς να έχουν διαρρεύσει πολλές πληροφορίες μέχρι αυτή την στιγμή.
Το μόνο που έχει γίνει γνωστό είναι ότι η Πόπη Τσαπανίδου θα έχει διευθυντική θέση. Θυμίζουμε ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει καταθέσει σχετικό αίτημα για μία από τις δύο «ορφανές» τηλεοπτικές άδειες.
Μέχρι να τελεσιδικήσει αυτή η υπόθεση και να προκηρυχθούν οι δύο ορφανές τηλεοπτικές άδειες το κανάλι θα εκπέμπει ιντερνετικά.
Η πρεμιέρα του ιντερνετικού καναλιού του μεγαλομετόχου του Ολυμπιακού αναμένεται τον Μάρτιο. Μέχρι τότε θα έχουν προκηρυχθεί και οι δύο ορφανές άδειες από το ΕΣΡ όπου εκτός του εφοπλιστή δεν έχει εμφανιστεί άλλος ενδιαφερόμενος.
Ο Γιάννης Πρετεντέρης είναι ένα από τα πρόσωπα που συζητούν να ενταχθούν στο κανάλι. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης αναμένεται να είναι από τους ενδιαφερόμενους και για την ταινιοθήκη του Mega.

Ποιοι δημοσιογράφοι κάνουν δοκιμαστικάΌλοι θα κάνουν δοκιμαστικό για το WEB TV που ετοιμάζουν στην ALTER EGO, οι συνεργάτες του Βαγγέλη Μαρινάκη. Όλοι οι δημοσιογράφοι των «Νέων», του «Βήματος» και των sites, του ΔΟΛ, θα μπουν στο στούντιο και θα αναμετρηθούν με την αδυσώπητη κάμερα!
Στόχος σε πρώτη φάση – όπως μαθαίνουμε από τη Συγγρού, είναι να βγαίνει ένα 8ώρο πρόγραμμα που φυσικά όσο περνά ο καιρός θα εμπλουτίζεται… Και θα μεταδίδεται όπως ήδη έχει αναφερθεί από τις συνδρομητικές πλατφόρμες.
Αυτή η κίνηση με το WEB TV, θεωρείται πρόβα τζενεράλε για τo πανελλαδικό κανάλι που είναι και ο διακαής πόθος του εφοπλιστή και ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού.


Πηγή

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top