νεα κρητη totalfitness news
Έως και 2 δολάρια θα αυξηθεί το μηνιαίο κόστος συνδρομής για το Netflix, καθώς η εταιρεία σκοπεύει να επενδύσει σε νέα προγράμματα, σύμφωνα με τον CEO, Ριντ Χάστινγκς.
 Συγκεκριμένα, το Netflix ανακοίνωσε ότι προχωρά σε αύξηση των τιμών της για τις αμερικανικές συνδρομές κατά 13% – 18%, και είναι η μεγαλύτερη αύξηση στην οποία έχει προχωρήσει ποτέ η υπηρεσία.
Έτσι, η τιμή στο πιο δημοφιλές πακέτο  διαμορφώνεται στα 12 δολάρια τον μήνα από 11 που είναι τώρα. Το πιο ακριβό συνδρομητικό πακέτο, που επιτρέπει ταυτόχρονο streaming σε τέσσερις οθόνες, θα αυξηθεί στα 16 δολάρια από 14 δολάρια τον μήνα, ενώ η χρέωση για το βασικό πακέτο που δεν υποστηρίζει θέαση σε HD, θα ανέλθει στα 9 δολάρια από 8 δολάρια.

Πρόκειται για την τέταρτη αύξηση που επιβάλλει το Netflix στους συνδρομητές του στις ΗΠΑ -η τελευταία καταγράφηκε στα τέλη του 2017- αλλά είναι η πρώτη που αφορά όλους ανεξαιρέτως του 58 εκατ. συνδρομητές της Αμερικής.
Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1997 και τα κεντρικά της είναι στην Καλιφόρνια. Η συνδρομητική υπηρεσία ξεκίνησε το 1999. Έως το 2009, το Netflix παρείχε μια συλλογή 100,000 ταινιών  DVD και είχε περάσει τα 10 εκατομμύρια συνδρομητών.
Αυτοί αυξήθηκαν με απίστευτους ρυθμούς οι συνδρομητές του και έχουν φτάσει τα 70 εκατομμύρια! Εμείς την μάθαμε από το “House of cards”. Μπορείτε επίσης να δείτε σειρές όπως το Marvel’s Daredevil, Marvel’s Jessica Jones, Narcos, Marco Polo και πολλές ακόμα. Θα μπορείτε να τα δείτε από την οθόνη του υπολογιστή σας, του tablet, του smartphoneκαι φυσικά από την τηλεόρασή σας χωρίς να χρειάζεται να τις κατεβάσετε παράνομα ή να περιμένετε κάποιο τηλεοπτικό κανάλι να αγοράσει τα δικαιώματά τους.
Πόσο κοστίζει στην Ελλάδα 

Ο πρώτος μήνας στην υπηρεσία του Netflix είναι δωρεάν και στη συνέχεια θα πρέπει να πληρώνει μηνιαία συνδρομή από 7.99€ έως και 11.99€, για την Ελλάδα. Πάντως, για την Ελλάδα δεν αναμένεται κάποια αύξηση.
 

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top