νεα κρητη totalfitness news

To θαύμα που περίμενε όλος ο κόσμος, τελικά δεν έγινε στο Τοταλάν, καθώς μετά από 13 μέρες ο 2 ετών Γιουλέν βρέθηκε νεκρός στο πηγάδι που είχε πέσει.Α


Για 13 μέρες το βλέμμα της Ισπανίας και όλου του κόσμου γενικότερα ήταν στραμμένο στην Μάλαγα. Εκεί που πάνω από 300 άνθρωποι προσπαθούσαν να σώσουν ένα δίχρονο αγοράκι το οποίο είχε πέσει σε ένα πηγάδι βάθους 110 μέτρων.
Από το μεσημέρι της Κυριακής, στις 13 Ιανουαρίου, μόλις έγινε το περαστικό κινητοποιήθηκαν όλοι οι αρμόδιοι φορείς που θα μπορούσαν να βοηθήσουν, όμως η υπόθεση μόνο εύκολη δεν ήταν. Και αυτό γιατί το πηγάδι είχε μικρό άνοιγμα και δεν χωρούσε σώμα ενήλικου, προκειμένου να κατέβει κάτω.
Έτσι στην αρχή στάλθηκε ένα ρομπότ, το οποίο στα βάθος περίπου 65 μέτρων βρήκε την σακούλα με τα γλυκά που κρατούσε ο μικρός και την κούπα του.

 20588256.jpg

Αμέσως ξεκίνησε ο σχεδιασμός για την διάσωσή του, ο οποίος προέβλεπε την διάνοιξη δύο τούνελ. Ενός κάθετου, παράλληλου με το πηγάδι και ενός οριζόντιου, το οποίο θα έφτανε στο σημείο που ήταν ο Γιουλέν.
Και πάλι όμως τα προβλήματα ήταν τεράστια, καθώς η μορφολογία του εδάφους ήταν τέτοια που προκαλούσε συνεχώς καθυστερήσεις, ενώ παράλληλα έπρεπε να γίνονται υποστηρικτικά έργα, προκειμένου να αποφευχθεί ο κίνδυνος κατολίσθησης.
Όλα αυτά χρειάστηκαν 13 ημέρες για να ολοκληρωθούν, καθώς τα ξημερώματα οι ανθρακωρύχοι που είχαν αναλάβει να ανοίξουν το τελευταία 4 μέτρα του οριζόντιου τούνελ, έφτασαν στο επιθυμητό σημείο, μόνο που αντίκρισαν τον μικρό νεκρό.
«Στη 1:25 τα ξημερώματα σήμερα το πρωί οι ομάδες διάσωσης έφτασαν στο άψυχο σώμα του παιδιού. H δικαστική επιτροπή έχει αναλάβει την υπόθεση», ήταν το μήνυμα που στάλθηκε στις 2:21 στους περίπου 100 εκπροσώπους του Τύπου που βρίσκονταν στην παραθαλάσσια περιοχή της Μάλαγα.

 

Νωρίτερα μέλη της κοινωνικής προστασίας είχαν πάει στο σπίτι που βρισκόταν η οικογένειά του μικρού, προκειμένου να την ενημερώσουν για την δυσάρεστη εξέλιξη. Εκεί, μόλις έγινε γνωστή η είδηση άρχισε να συγκεντρώνεται πλήθος κόσμου, το οποίο έμενε σιωπηλό για να εκφράσει την συμπαράσταση του στην Βικτόρια Γκαρσία και στον Χοσέ Ροσέγιο που ζούσαν μία δεύτερη τραγωδία.

Βλέπετε, το 2017, εντελώς ξαφνικά είχαν χάσει άλλο ένα παιδί τριών ετών, όταν κατέρρευσε ξαφνικά την ώρα που περπατούσαν στην παραλία.
Πλέον για την υπόθεση έχει ξεκινήσει έρευνα για το ποιος άνοιξε ένα τέτοιο πηγάδι και το άφησε ακάλυπτο.

 

Πηγή

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top