νεα κρητη totalfitness news

                                                     

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛH  ΣΥΡΟΥ
84100 ΕΡΜΟΥΠΟΛΙΣ
ΤΗΛ: 22810 – 82582 / Fax: 22810-79382
www.imsyrou.gr    email: iera.mitropoli.syrou@gmail.com

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΦΟΙΤΗΤΙΚΩΝ & ΣΠΟΥΔΑΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ
 
    Ολοκληρώθηκε ηλεκτρονικώς η κατάθεση του φοιτητικού εεπιδόματος, συνολικού ποσού 50.000,00 € στους Λογαριασμούς  όσων φοιτητών και σπουδαστών από τα νησιά της Ιεράς Μητροπόλεως υπέβαλαν σχετικές αιτήσεις και ανάλογα με τις οικονομικές ανάγκες του καθενός, το οποίο προέρχεται από χορηγίες του Πλοιοκτήτη κ. Μάριου Ηλιόπουλου, και ανωνύμου Επιχειρηματία της Μυκόνου.
      Επισημαίνεται ότι η Ιερά Μητρόπολη, στα πλαίσια της μέριμνας για τους Μαθητές και τους Φοιτητές, μηνιαίως καταβάλλει αρκετά χρήματα σε κυλικεία Σχολείων των νησιών της, για την προσφορά δεκατιανού σε 48 μαθητές, στηρίζει πολυειδώς και πολυτρόπως Σχολεία όλων των Βαθμίδων, ιδιαίτερα μικρών και απομακρυσμένων νησιών, για την κάλυψη αναγκών τους σε εκπαιδευτικό, εποπτικό ή άλλου είδους χρηστικό υλικό, ενισχύει τις εκπαιδευτικές εκδρομές τους και αποπληρώνει ενοίκια, εν συνόλω ή εν μέρει, φοιτητών, που σπουδάζουν σε διάφορες πόλεις της Ελλάδος.
Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄, με την ολοκλήρωση της  διαδικασίας, ευχαριστεί τους φιλογενείς και φιλανθρώπους χορηγούς, εύχεται σε όλους, Μαθητές, Σπουδαστές και Φοιτητές, υγεία  και καλή πρόοδο, και τους δηλώνει για πολλοστή φορά ότι η Εκκλησία, στα πλαίσια, πάντοτε, των οικονομικών της δυνατοτήτων, είναι θα είναι συμπαραστάτης και βοηθός στα προβλήματα και τις δυσκολίες τους.
            
               Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως
    Ερμούπολη, 12 Φεβρουαρίου 2018

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ!! Σας παρακαλούμε πατήστε LIKE - "Μου αρέσει"!!

 
Top